Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jediná dívka čelí apokalyptické budoucnosti lidstva.
Je tomu již dvacet let co jaderné exploze málem vyhladily lidstvo. Ti co se zachránili žijí v podzemí a nad pokračováním lidského rodu visí velký otazník. Sarah je obyčejná dívka, která otěhotní – po patnácti letech je tak prvním člověkem, který by mohl počít další pokolení. Ale dříve než Sarah porodí svého potomka, musí cestovat za hranice Jižního koridoru, přes zakázané pustiny a zdecimovaná města.
Pomocí radiostanice se spojí s dalšími co přežili. Bohužel ne všichni mají dobré úmysly. Skupina tak musí nejen stanovit nové hranice, ale také čelit nečekanému zlu a zachránit tak budoucnost lidstva. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (56)

Igwar 

všechny recenze uživatele

Príbuzný názov zvádza k očakávaniu niečoho podobného ako 28 dní potom alebo 28 týždňov potom a to je hlavný dôvod veľkého sklamania, ktoré sa pri pozeraní tohoto filmu dostaví. Titulky prezrádzajú, že film vznikol podľa divadelnej (pravdepodobne, ak nie rozhlasovej) hry a to je dôvod prečo je taký aký je. Téma, ktorá plnohodnotne vydá pre divadelné spracovanie, už nemusí byť dosť dobrá pre film a toto je výsledok. ()

Banehallow odpad!

všechny recenze uživatele

Tomuto "filmu" chybí úplně všechny atributy k tomu, aby se filmem mohl nazývat. Příběh, napětí, psychologie postav, ničeho takového se v tomto komorním snímku nedočkáme. Jediným kladem je, že si Jim Torres uvědomil, že režírování nebude tou správnou cestou. Ani tím si však jednu hvězdičku nevysloužil. ()

Reklama

bruceman7 odpad!

všechny recenze uživatele

Film z kategorie "megashit". Předložený děj je zhovadilost, postavy nesympatické (snad kromě těhotné dívky). Uvažoval jsem o * za několik pěkných tracků (které tam ten šoumen vysílal do éteru) ale ne, prostě nemůžu. A souhlasím s komentáři, kde se zmiňuje Fallout, občas mi to taky proběhlo hlavou. To je ale filmu prd platné. 0,5/10 ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Jde si takhle Jim Torres zaplivanou brooklynskou ulici. Najednou spatri na chodniku psi lejno a ihned dostane napad. Natocim film!!! A bude presne o tomhle!! .............. spasny napad a me nezbyva nez zatleskat uzasnemu tvurci. A jelikoz jsem videl Foresta Gumpa jsem rad ze jsem videl i druhy pol filmoveho sveta a uz muzu jit v klidu spat s hrejivym pocitem ze jsem videl uz opravdu vsechno. ()

wOOzIe 

všechny recenze uživatele

krávovina na ntou, udělal sem děsnou chybu, sppletl sem si to s ´´trošičkuku´´ kvalitnější britskou tvorbou... no nicméně začátek vypadá docela slušně, ač absolutně neoriginálně a přebytečně....pak jedna neoriginalita za druhou splácaná dohromady a vysledek...... blbost.. prominte mi ale režisér je naprostý amatér, a všichni kolem něj včetně herců.... Je to naprosto o ničem ilm , který se nemůže vyplatit točit, protože na to jít do kin nemá a na dvd si to nikdo nekoupí..... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel ve Fayetteville v Tennessee a Huntsville v Alabamě v USA. (rafix)

Reklama

Reklama