foto

Diane Salinger

  • nar. 25.1.1951 (66 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Inferno by Dante
Slay Belles
2016 All Hallow's Eve
Pee-wee's Big Holiday
2015 Forever
No Deposit
Ovation
2014 Freedom
Stitch
2013 First Period
2012 Just 45 Minutes from Broadway
2010 Královna Lot
2009 Dante's Inferno: Abandon All Hope
Dark House
2008 Odpočívadlo 2: Neohlížej se
20 let poté
2007 Color Me Olsen
2006 Odpočívadlo
2001 Power Rangers Lightspeed Rescue: Queen's Wrath, The
Přízračný svět
Skoro dospělá (TV film)
2000 Power Rangers in 3D: Triple Force
Power Rangers Lightspeed Rescue: Neptune's Daughter
Power Rangers Lightspeed Rescue - Titanium Ranger: Curse of the Cobra
1999 Auteur Theory, The
Kid with X-ray Eyes, The
1997 V záběru
1995 One Night Stand
Poslední léto v Hamptonu
Šarlatové písmeno
1992 Batman se vrací
Battle In the Erogenous Zone (TV film)
Kouzelná bublina
Stormy Weathers (TV film)
Venice
1991 Řezníkova žena
1990 Alice
1988 Bird
Maybe Baby (TV film)
Ulice snu (TV film)
1987 Al Capone Gang
Right to Die (TV film)
1986 Příští ráno
1985 Netvor
Pee-Weeho velké dobrodružství

TV seriály

2014 Salem (TV seriál)
The Red Rose and the Briar (S01E06)
Lies (S01E05)
Survivors (S01E04)
další epizody (4)
2006 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Život mezi gorilami (S01E17)
2005 Carnivale (TV seriál)
New Canaan (S02E12)
Cestou do Damašku (S02E06)
Creed (S02E05)
další epizody (4)
2003 Carnivale (TV seriál)
A toho dne... (S01E12)
Den smrti (S01E11)
Stržen hněvem (S01E10)
další epizody (10)
2000 Power Rangers Lightspeed Rescue (TV seriál)
1997 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Světlo a temnota (S05E11)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Dny Shakara (S03E24)
1986 Na křídlech orla (TV seriál)

Dokumentární

1992 Earth and the American Dream - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace