Reklama

Reklama

Hráči s časem natáčejí různé činnosti vysokorychlostní kamerou a ukazují zpomalené studie toho, co lidské oko nepostřehne. Podívejte se, jak to vypadá, když se rozbíjí betonová deska, leje voda do vroucího oleje či útočí taserem... Dokumentární seriál Hry s časem radikálně mění náš pohled na svět a dění okolo nás. Vychutnejte si podívanou, jež obvykle zůstává našim zrakům skrytá, protože se odehrává příliš rychle, nebo naopak příliš pomalu na to, abychom si ji dokázali užít. Hry s časem využívají speciální kamery a zachycují vskutku neuvěřitelné záběry. Připravte se, že se stanete svědky nečekaného. (TV Prima)

(více)

Recenze (48)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

„Time Warp“ - ďalší diletantsko vedecký dokumentárny seriál, ktorý vysiela stále populárnejšia televízia Discovery Channel. Ako už sám slovenský distribučný názov, "Spomalený svet", napovedá, jedná sa o prehrávanie rôzných, viac menej bežných činností a situácii v spomalenom slede. To vďaka pokročilej technike vysokorýchlostných kamier. Je možné si detailne pozrieť, čo sa deje, napríklad keď dôjde ku nehode automobilov, ako sa správa letiaci projektil alebo i to ako pes pije vodu. Svojim spôsobom celkom zaujímavé, ale v podstate to nie nič viacej ako len spomalené, rozanalizované video záznamy. ** ()

Wargoo 

všechny recenze uživatele

Jednej noci som len tak sedel v obývačke u našich doma, a nemal som čo robiť. Teda, na to že bolo 2.12 v noci už som mal asi spať, ale nejak sa mi nechcelo a tak som si pustil TV. Hneď mi prsty klikli na kanál 10, čo máme Discovery. A poviem vám, to čo som videl ma nadchlo možno ešte viac ako Mythbusters. Videl som zatiaľ len pár "pokusov" - psie ztriasanie mokra, šumienky, paint balls na stene ale nadchlo ma to ako malé decko. Teším sa až si na youtube kliknem všetky zatiaľ odvysielané epizódy, aj keď ich ešte nieje mnoho... Super nápad a skvelá zábava... :) ()

Reklama

mikehoblog odpad!

všechny recenze uživatele

Úplně zbytečný pořad o pouštění x-krát zpomalených sekvencí milionkrát dokola, dokud to člověka neomrzí. Američani to už zřejmě jinak ani neumí... Divák se vlastně nic nového nedozví, většinu záběrů už stejně někdy viděl (žonglování, pití psa, rozmixování či jiná destrukce různých předmětů...). Zpomalené záběry můžu, ale tohle je totálně bez nápadu... Aktuálně to tu má 82 procent . Očividně tady nikdo nikdy neviděl žádný zpomalený záběr, protože jinak si to vysvětlit nedokážu. ()

ali-n 

všechny recenze uživatele

Sedel som pred televízorom a s otvorenými ústami pozoroval deje, pre náš živočíšny druh absolútne nepostrehnuteľné. Iste, nič extra originálne, spomalené prestrelovanie rôznych vecí či trieštenie kvapiek vody som videl už mnohokrát (a stále s úžasom), no tu je toho podstatne viac ... výbuchy, deformácie predmetov po údere, kam sa však hrabú na elasticitu kože - údery boxerov do tváre a tela nemajú chybu. Nádhera! MOJE NAJ - Praskanie bublín. Fascinujúce, ako keby boli uštrikované z vodnej nite a niekto ich preukrutne rýchlo začal párať :-) ()

Hallam 

všechny recenze uživatele

25 tisíc okének za sekundu - to už je něco oproti pouhým 30. Pomocí vyskorychlostní kamery se běžné fyzikání jevy stávají vizuální podívanou. Nevěřili byste, jak působivé může být prasknutí balónku naplněného vodou. Spolutvůrce a průvodce seriálem stanice Discovery Jeff Lieberman (na plakátu v popředí) a jeho kolega dokáží pobavit i poučit. ()

Galerie (3)

Související novinky

Academia film Olomouc 2009

Academia film Olomouc 2009

13.03.2009

Od 14. do 19. dubna 2009 budete opět moci „vidět a vědět“. Tak jako každý rok, i letos proběhne v hanácké metropoli festival populárně-vědecké a dokumentární kinematografie. O tom, že AFO není úzce… (více)

Reklama

Reklama