Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to pořad o počítačových hrách vysílaný na České televizi. K vidění je již několik let. Vystřídalo se několik moderátorů. Začal to koncem 90. let Roman Zach a potom Šárka Ullrychová. Ta si hlavně zakládala na tom, aby diváky nalákala svými zábavnými vstupy. Šárka uváděla Game Page 5 let a pak se do moderátorského křesla usadila jakási Masa. (duklak2)

(více)

Recenze (202)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Hry jsem začal hrát již od dětství. Začlo to Prehistoricem a skončil jsem střílečkou Kreed od ruských vývojářů. Velmi podobná hře Doom 3. PC hry mě přestaly bavit na jaře roku 2008 v mých 23 letech. Bohužel je to tak. Odradila mě také vysoká hardwarová náročnost nově vznikajících her. Po objevení kolosu jménem CSFD jsem přešel na sledování filmů. No to pro začátek a teď trochu k pořadu. Rozhodně je to zajímavý projekt, ale svoje nejlepší léta má už dávno za sebou. Díval jsem se na to kolem roku 2000, kdy pořad uváděla Šárka Ullrychová a bavila mě svými zábavnými vstupy. Dnes Šárku můžete vídat každý všední den v seriálu ULICE na TV NOVA. Po změně na postu moderátorky mě pořad přestal bavit a celková jeho úroveň velmi klesla. Hlavním záporem byla velmi krátká délka. Recenze nebyly špatné, hlavně ty od Jindry Rohlíka, ale připadalo mi, že hrám trochu nadržují a bojí se dát hodnocení pod 60%. Nevím z jakých důvodů brali do pořadu jisté české "celebrity", aby si hrály ve studiu hry. To byl podle mě velký krok vedle. Zklamalo mě, když se Game Page rozdělil na díly konzolové a o PC hrách. To jsem nepochopil dodneška a tím u mě ztratili tvůrci veškerou další důvěru a já si už žádný díl nepustím. Z nostalgie dávám 3 hvězdy. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Dříve v podstatě jediný pořad o počítačových hrách, dnes už to můžeme srovnat alspoň s Replayem, který běží na Prima Cool. A pořád mi tak nějak vítězně vychází Game Page, možná, že už jako nepuberťák ocením trochu serióznosti, nevím. Ale v každém případě je fajn, že pro hráče počítačových a jiných her něco takového vůbec existuje, takže za to buďme rádi. ()

Reklama

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Určitě nejlepší televizní pořad v dané kategorii, co je v tuzemsku k mání. A nevede si špatně - recenze mají hlavu a patu, nejsou pouze okopírované; často přináší vlastní poznatky a postřehy. Na druhou strany ale nedosahují kvalit viderecenzí z Tiscali Games. Celý pořad se nese v lehce (no dobře, silně) nadneseném duchu Mikoláš Tučka. Pokud chcete nějaký nenáročný pořad anebo si jen udržet slušný rozhled o novinkách, tak vám Game Page nesmí uniknout. ()

Mustaffa 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky dávám za pořad, který mám rád už pár let a jednu hvězdičku na víc dávám za Marii Málkou :-) nebo jak se jmenuje ta černovláska. Na to, že se to vysílá už dvanáct let a v dnešním světě internetu, kde je takových podobných pořadů tři prdele a to nemluvě o tom, že většina recenzí her už není úplně nejaktuálnější, protože na internetu si recenze přečtete s velkým předstihem, tak se drží stále dobře. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Díly se Šárkou Ullrichovou mi v paměti zůstaly vryty nejvíc, podle mě toto byl zlatej věk Game Page. V posledních částech šla kvalita mírně dolů, ale pořád se jednalo o výborný pořad pro herní pařany. Jednou za měsíc Oficiální Playstation Magazín a jednou za týden GP- víc člověk snad ani nepotřeboval (ehm kromě her samotných, samozřejmě :)). ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Game Page je historicky prvním českým televizním pořadem o videohrách. Na obrazovkách se poprvé objevil už v roce 1999, konkrétně 5. ledna v 17:25 na programu ČT2 a mj. přinesl reportáž z turnaje v hraní Quake, info o Poseidonu (pozdější Flashpoint), recenze Blood 2 či Tomb Raider 3. (ČSFD)
  • Pořad začínal jako měsíčník o délce 28 minut, od roku 2001 se vysílá každý týden. V té době měl každý díl pouhých 9 minut, s postupem času se délka pořadu zvyšovala, nejprve na 14 minut, později na 18. (ČSFD)
  • Vysílání a produkce pořadu byla v roce 2012 zrušena po 12 letech. (kukkik)

Reklama

Reklama