Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to pořad o počítačových hrách vysílaný na České televizi. K vidění je již několik let. Vystřídalo se několik moderátorů. Začal to koncem 90. let Roman Zach a potom Šárka Ullrychová. Ta si hlavně zakládala na tom, aby diváky nalákala svými zábavnými vstupy. Šárka uváděla Game Page 5 let a pak se do moderátorského křesla usadila jakási Masa. (duklak2)

(více)

Recenze (202)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Tento pořad si stále drží stejnou kvalitu, skrze niž však stárnoucího diváka čím dál více nudí a uráží, ale podle mě je kvalita stále na stejné, poměrně vysoké, úrovni. Je to prostě takový časopis o hrách, který nemusíte číst, jen si sednete do křesla a pokud Vás zajímá, co nabízí dnešní svět her, celkem Vás i poučí. Samozřejmě pro hráče, kteří sledují určitou hru již od vývoje, není Game Page žádným plnohodnotným pořadem, ale pro diváka, který nemá čas držet krok s vývojem je to příjemné zasvěcení. 65% = 3/5 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Rád jsem tento pořad o hrách sledoval. Sám jsem si v té době (okolo roku 1998-1999) mohl doma zahrát leda tak prd, páč nám fotřík nechtěl koupit počítač. Přijde mi trochu uhozené, když někdo hodnotí tento pořad po tolika letech, kdy měl premiéru a píše – že v dnešní době už by pro něj nebylo místo – máte pravdu, ale uvědomte si, že doba se od „první klapky“ hodně změnila. V té době neměl internet doma skoro nikdo… ()

Reklama

I.AM.NOT 

všechny recenze uživatele

Vcelku amatérská grafická stránka a nedetailní hodnocení her, díky čemuž se chce pořad přiblížit normálním lidem, což se dle mě nedaří, takže by se měl pořad vydat cestou konstruktivní kritiky a tak se mezi geek komunitou stát kultem. Možná se to vzhledem k tomu, že poslední hrou co jsem hrál bylo NHL 2002 a GP si občas pustím i teď, daří. ()

ApsidalTill odpad!

všechny recenze uživatele

Už v čase keď som ešte nemal inú možnosť okrem časopisov, ako sa dostať ku hernému spravodajstvu, my na tomto programe neprišlo nič hodnotné ba ideálne. Dneska sám pôsobím ako jednotka hernej publicistiky a preto, si môžem povedať nasledovné: Game Page je jedna z najhorších foriem prezentácie video hier v EU. Ich redakčné prevedenie recenzií, dojmov a celkových článkov je na úrovni sfetovanej opice po obojstrannej lobotómii. Zvlášť odporúčam si prestať hádzať soplom o stenu, v snahe vyveštiť hodnotenie nejakej hre a skutočne si tú hru aj zahrať. Ak toto je nejaká herná novinárska solídnosť, tak s pánom bohom s našou objektivitou a serióznosťou v celom svete. A to ešte nemám silu nejako hodnotiť tie vrcholne trápne scénky, ktorými sa tu snažia na verejnej televízii len potvrdiť fakt, že neberú hranie vôbec ako nejaký štandart dnešných sociálnych noriem ale, že si z toho robia prču tým najúbohejším spôsobom. Ak vám za toto platia páni a "sliepočky", tak to vám teda vrcholne gratulujem, pretože za toto by ste v inej krajine dostali tak akurát lopatou po hube, ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Před dávnými roky to býval jedinečný pořad o hrách, na který jsem se opravdu co měsíc moc těšil. Bohužel z dnešního pohledu, kdy k televizi jako tehdy jedinému masově rozšířenému médiu, přibyl i internet už ztrácí kouzlo s takřka nulovou informační hodnotou. Dnes si můžete na internetu vyhledat nejen informace dřív, ale najít i fůru dalších mu podobných pořadů, které jsou v některých případech i lepší. Alespoň z nostalgie za tři průměrné hvězdy a sám jsem zvědav, jak dlouho ještě tento pořad na obrazovkách vydrží. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Vysílání a produkce pořadu byla v roce 2012 zrušena po 12 letech. (kukkik)
  • Pořad začínal jako měsíčník o délce 28 minut, od roku 2001 se vysílá každý týden. V té době měl každý díl pouhých 9 minut, s postupem času se délka pořadu zvyšovala, nejprve na 14 minut, později na 18. (ČSFD)
  • Game Page je historicky prvním českým televizním pořadem o videohrách. Na obrazovkách se poprvé objevil už v roce 1999, konkrétně 5. ledna v 17:25 na programu ČT2 a mj. přinesl reportáž z turnaje v hraní Quake, info o Poseidonu (pozdější Flashpoint), recenze Blood 2 či Tomb Raider 3. (ČSFD)

Reklama

Reklama