Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to pořad o počítačových hrách vysílaný na České televizi. K vidění je již několik let. Vystřídalo se několik moderátorů. Začal to koncem 90. let Roman Zach a potom Šárka Ullrychová. Ta si hlavně zakládala na tom, aby diváky nalákala svými zábavnými vstupy. Šárka uváděla Game Page 5 let a pak se do moderátorského křesla usadila jakási Masa. (duklak2)

(více)

Recenze (202)

Javert 

všechny recenze uživatele

Moderátoři povětšinou suší, recenze krátké => nic neříkající, většina reportáží zbytečných. Před pár lety, když ještě nebyl tolik rozšířen internet, jsem byl rád za to, že vidím jak hra vypadá "v akci". Teď pro mě tento pořad nemá již žádný význam. Jedna hvězda z celkových dvou za nostalgická sobotní poledne... ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Game Page je pořad s výborným nápadem, avšak naprosto tragickým zpracováním. Šárka Ulrichová je sice překrásná, ale tím to asi tak hasne. Jedinou solidní úroveň měl pořad ve svém zhruba půlročním období, kdy jej vedli Tukan s Alim. Jinak se jedná o sračku, která nemůže správného pařana vůbec zaujmout... ()

Reklama

LuNaj 

všechny recenze uživatele

Bylo zajímavé sledovat oblíbence z Levelu nebo ze Score, kterak se musí "porvat" s trošku jiným médiem, než je magazín. Televize je mocná zbraň a v počátcích nemělo GamePage konkurenci. Později bylo něco na Supermaxu a na topTv, nicméně GP byla jednička. Zajímavé bylo sledovat, jak celebrity hrají na pc svoje oblíbené hry. Později přidali i konzolovou sekci. Super. Jediné, co mě štvalo, byla krátká stopáž. Necelých 15 minut bylo setsakramentsky málo. ()

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Určitě nejlepší televizní pořad v dané kategorii, co je v tuzemsku k mání. A nevede si špatně - recenze mají hlavu a patu, nejsou pouze okopírované; často přináší vlastní poznatky a postřehy. Na druhou strany ale nedosahují kvalit viderecenzí z Tiscali Games. Celý pořad se nese v lehce (no dobře, silně) nadneseném duchu Mikoláš Tučka. Pokud chcete nějaký nenáročný pořad anebo si jen udržet slušný rozhled o novinkách, tak vám Game Page nesmí uniknout. ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Svůj komentář jsem se rozhodl přidat až po zjištění, že Česká televize tenhle pořad ruší. Je to bezesporu škoda, neboť i když pracuji pro jeho přímou konkurenci, nikdy nesmí být zapomenuto, že Game Page byl v naší hezké české kotlině první pořad podobného zaměření, tudíž je potřeba jej respektovat a vzdát mu hold za vyšlapanou cestičku. Děkujeme ti, Game Page. Pravda, výrazně mu uškodily různé přesuny, změny stopáže a podobné nesmysly ze strany vedení TV, přesto se však nemohu zbavit pocitu, že společně s ním odejde i něco z nás... :/ ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Game Page je historicky prvním českým televizním pořadem o videohrách. Na obrazovkách se poprvé objevil už v roce 1999, konkrétně 5. ledna v 17:25 na programu ČT2 a mj. přinesl reportáž z turnaje v hraní Quake, info o Poseidonu (pozdější Flashpoint), recenze Blood 2 či Tomb Raider 3. (ČSFD)
  • Vysílání a produkce pořadu byla v roce 2012 zrušena po 12 letech. (kukkik)
  • Pořad začínal jako měsíčník o délce 28 minut, od roku 2001 se vysílá každý týden. V té době měl každý díl pouhých 9 minut, s postupem času se délka pořadu zvyšovala, nejprve na 14 minut, později na 18. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno