Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to pořad o počítačových hrách vysílaný na České televizi. K vidění je již několik let. Vystřídalo se několik moderátorů. Začal to koncem 90. let Roman Zach a potom Šárka Ullrychová. Ta si hlavně zakládala na tom, aby diváky nalákala svými zábavnými vstupy. Šárka uváděla Game Page 5 let a pak se do moderátorského křesla usadila jakási Masa. (duklak2)

(více)

Recenze (202)

Freyn 

všechny recenze uživatele

poslední dobou jsem se na tenhle pořad začal znovu koukat a musím říct, že mi tu něco chybí. rád se koukám na ukázky z her a různé rozhovory. Vyloženě mi ovšem vadí trapné vtipy které slouží jako prolog nějaké reportáže. Zajímavý nápad, katastrofální výsledek. Recenze jsou velmi kvalitní ale moderátoři celkový výsledek dost kazí. 40% ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Tento pořad si stále drží stejnou kvalitu, skrze niž však stárnoucího diváka čím dál více nudí a uráží, ale podle mě je kvalita stále na stejné, poměrně vysoké, úrovni. Je to prostě takový časopis o hrách, který nemusíte číst, jen si sednete do křesla a pokud Vás zajímá, co nabízí dnešní svět her, celkem Vás i poučí. Samozřejmě pro hráče, kteří sledují určitou hru již od vývoje, není Game Page žádným plnohodnotným pořadem, ale pro diváka, který nemá čas držet krok s vývojem je to příjemné zasvěcení. 65% = 3/5 ()

Reklama

Durdas 

všechny recenze uživatele

Bohužel pokus o vtipy a srandu občas nevycházejí, ale pokud to přetrpíme, dostaneme se k tomu hlavnímu, a to recenzi her a představení novinek. To je zpracováno dobře a redaktoři ostřílení ze své branže svému řemeslu rozumějí a hodnocení je přiměřené kvalitě daných her, takže zdar a "Game Page"! PS: Mrzí mě, že ČT zrušila Game Page, ale na Youtube redaktoři pokračují v novém kabátku a s minimálně stejnou laťkou kvality! - http://www.youtube.com/feed/UCPKy2jPQZob3GwqfMRKx5eQ/u ()

denbrough 

všechny recenze uživatele

Před nějakými dvanácti lety, kdy jsme si koupili první počítač, jsem si hrozně přál, aby byl v TV nějaký pořad o hrách. Zanedlouho přišel GamePage, a já byl radostí bez sebe. Líbily se mi i pozdější díly se Šárkou Ullrychovou, ale potom jsem nějak přestal hrát, a tudíž jsem přestal i koukat. Nedávno, po dlouhé době, jsem zahlédl jeden díl, a zdálo se mi to........... divné... ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Kdysi, my náruživí hráči PC her, jsme byli rádi i za tento pořád, ale počáteční nadšení vymizelo poměrně rychle. Game Page je kratké a ani to málo času není využito příliš efektivně, příležitostných diváků je minimum a zkušenější hráče opravdu nezajímá, jak si nějaká rádoby celebrita zahraje nový dil Fify/NHL/Need for Speed na úrovni nula... Celkově Game Page byl ve strachu, aby náhodou někdo něco nepochytil, hodně obecný a povrchní. Horké novinky vždycky po chvíli vychladnou a opravdovým herním fenoménům, které na herním nebi zářily i několik měsíců až let se věnovalo stejně prostoru, jako každému posranému sequelu od EA. Navíc s infliltrací konzolí jsem nad Game Page už definitivně zlomil hůl... 4/10 ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Vysílání a produkce pořadu byla v roce 2012 zrušena po 12 letech. (kukkik)
  • Pořad začínal jako měsíčník o délce 28 minut, od roku 2001 se vysílá každý týden. V té době měl každý díl pouhých 9 minut, s postupem času se délka pořadu zvyšovala, nejprve na 14 minut, později na 18. (ČSFD)
  • Úplně prvním moderátorem byl herec Roman Zach, jehož po roce vystřídala herečka Šárka Ulrichová. (ČSFD)

Reklama

Reklama