Reklama

Reklama

Moje krev

  • Kanada Summer's Blood (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Když chceš přežít, musíš do toho dát všechno!  Summer (Ashle Greene, Twilight sága) hledá svého otce. Cestou potká sympatického mladíka Toma (Peter Mooney, Kriminálka Miamai) a rozhodne se u něj přespat. Příjemný večer se ale zvrhne v boj o život. Psychicky vyšinutý Tom ji uvězní ve své "lidské zahradě". Tou je špinavý sklep a v něm další dívka Amber (Dani Kind), už na pokraji smrti. Zoufalou situaci se Summer rozhodne řešit lstí. Pomalu s Tomem navazuje vztah a čeká na příležitost utéct. Psychologický horor navazuje na klasické snímky tohoto žánru jako je Mlčení jehňátek nebo Misery nechce zemřít. Do poslední chvíle udržuje napětí a překvapující závěr vyráží dech! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

anderson 

všechny recenze uživatele

Nejedná sa o horor v pravom slovazmysle. Skôr o drámu s exploitation zafarbením, ktoré ale naplno neprepukne. Čo mne osobne vôbec nevadí. Portrét zvrátených rodinných hodnôt, ktoré v štýle dexterovského Trinityho "buduje" deviantná hlava rodiny jasne odkazuje na udalosti, ktoré pomerne nedávno otriasli aj naším stredoeurópskym "civilizovaným" priestorom. (15.9.2012) ()

dan4815 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem... Kanada. Dalo se to čekat, že s nízkým rozpočtem to nebude žádná sláva. Otec, který své zvrhlé sémě daroval i jiným ženám, je svými duševními pochody nakonec ten nejpodivnější, zároveň nebyl tak nepříjemně slizký, jako zbytek povedené incestní rodiny. Tak nějak je incest, říznutý sadomasochistickými hrátky vedoucí až do barelu s kyselinou, v tomto filmu velmi ústředním motivem, který člověka né a né pobavit. A jak se říká, že jablko nepadá daleko od stromu, tak i syn je velmi povedenou osobou. Pěstuje si lidi na své zahrádce ve sklepě, jeho matka je jeho vším, a po kakajíčku si jde hrát se zahrádkou. Když něco posere, matka to zvládne. Když chce pak svou pěstírnu zachránit, zemře. Unesená dcera je z počátku pěkná mrcha a postupem času ležíce na kompostu a v působnosti Stockholmského syndromu se stává mírnější. I přes to se snaží utéct, ale na úkor cizího neštěstí dalších unesených. Tohle nevyšlo, chvílemi jsem měl nápad, že si začnu číst Boženu Němcovou... i když nudu bych zahnal větší nudou. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Celý je to takový "naruby". Z protřelý a nespoutaný buřičky se stane poddajná ovce. A z okouzlujícího zachránce se stává zakomplexovanej chudák závislej na svý máti-šťabajzně, gáblíku a ponejvíc uhranutej pořadem "Rady ptáka Loskutáka". Jen fotr(už dost jetej) odbourává všechna dosavadní klišé, jeho morbidními úchylkami...a) štětky-anorektičky, b) řádně nabroušené nože(kdysi známej v cirkusoví branži,pod uměleckým jménem Bennito-vrhač nožů),c) a v neposlední řadě rodina(posvátný svazek,pokud nedojde náhodou k incestu).. Ale na jaký příčce oblíbenosti, to nedám dohromady i kdyby jste mi strčili hubu do rozleželýho kompostu. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Být Barney Stinson, nic bych od Summer's Blood nečekal a nebyl bych teď zklamaný. Prostě Kanada... Ono to není vyloženě špatné, dokážu si představit, že kdyby to byl první únosový thriller/horor, který jsem viděl, tak by se mi líbil, ale dnes už je tento subžánr strašně vyčerpaný. A Summer's Blood rozhodně není filmem, jenž by ho nějak oživoval. ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Rovnou přiznávám, že jediným důvodem, proč jsem se na Summer's Blood dívala, byla Ashley Greene. A té patří jedna hvězdička, protože hrát slečna umí. Druhá hvězdička má dvě poloviny - Peter Mooney a Stephen McHattie - taktéž za herecký výkon. Jinak jsem od začátku do konce nepřestala uvažovat nad tím, kdo tomuhle pofidérnímu incest-psycho-filmu proboha napsal scénář a proč se k tomu Ashley upsala. Taky jsem celou dobu čekala, kdy přijde ten konec, který to třeba o tu jednu hvězdičku ještě vytáhne, který mě přesvědčí, že to není nehorázná hovadina. Bohužel se tak nestalo. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama