foto

Barbara Niven

  • nar. 26.2.1953 (66 let)
    Portland, Oregon, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Love on the Menu (TV film)
The Crossword Mysteries: A Puzzle to Die For (TV film)
2018 Christmas in Evergreen: Letters to Santa (TV film)
2017 Campfire Kiss (TV film)
Christmas In Evergreen (TV film)
To je vražda, napekla: Jen zákusky (TV film)
2016 Murder, She Baked: A Peach Cobbler Mystery (TV film)
To je vražda, zapekla do smrtícího receptu (TV film)
2015 A Christmas Detour (TV film)
Detektivní pečení: Záhada hrozinkového pudinku (TV film)
Detektivní pečení: Záhada čokoládových sušenek (TV film)
Hamlet's Ghost
2014 Suburban Gothic
The M Word
2013 Being Us
Meth Head
2012 A Perfect Ending
Gabe the Cupid Dog
Home Invasion (TV film)
Manželka přes internet (TV film)
Tajemství mé matky (TV film)
2009 Alpha Geek, The
Moje krev
Město v plamenech (TV film)
Podezřelá
2008 Doesn't Texas Ever End
Moonlight and Mistletoe (TV film)
Short Track
Tíživé svědomí (TV film)
Černá vdova (TV film)
2007 A Valentine Carol (TV film)
Maximální rychlost
McBride: Vždy věrný (TV film)
2006 Double Cross (TV film)
Rozjeď to naplno
Sokyně (TV film)
Vražda v mém domě (TV film)
Záhadná žena: Tajemství Divokého západu (TV film)
2005 Cizinec v mé posteli (TV film)
Po letech (TV film)
Stopař duchů
Vysněný muž (TV film)
2004 Dobrodružství na letadlové lodi (TV film)
Serial Killing 4 Dummys
Svatební mrákoty (TV film)
The Drone Virus
2003 Vánoční návštěva (TV film)
2001 Sama s cizincem
2000 Luminarias
1999 Anoosh of the Airways
Born Bad
1998 Rat Pack (TV film)
Vzala jsem si monstrum (TV film)
1997 Doublecross On Costa's Island
Kozy, kozy, kozičky
1996 Depraved
Foxfire
Lone Tiger
Netvor z hlubin (TV film)
Zálesák
1995 Dokonalá švagrová (TV film)
Taken Alive
Teror v ženské věznici
1993 Illegal Entry: Formula for Fear
Psycho Cop 2
1990 Fatální střetnutí
Nájemný vrah
1986 Promise (TV film)

TV seriály

2018 Chesapeake Shores (TV seriál)
Before a Following Sea (S03E10)
Forward to the Past (S03E09)
All Our Tomorrows (S03E08)
další epizody (10)
2017 Chesapeake Shores (TV seriál)
Freefall (S02E10)
The Royal Court (S02E09)
Forest Through the Trees (S02E08)
další epizody (10)
2016 Chesapeake Shores (TV seriál)
Exes Mark the Spot (S01E09)
Deals Undone (S01E08)
Second Chances (S01E07)
další epizody (9)
2015 Cedar Cove (TV seriál)
Getting to Know You: Part Two (S03E11)
Getting to Know You: Part One (S03E10)
Runaway (S03E07)
další epizody (9)
Parks and Recreation (TV seriál)
Pie-Mary (S07E09)
2014 Cedar Cove (TV seriál)
Resolutions and Revelations (S02E12)
Stand and Deliver (S02E11)
Secrets and Lies (S02E10)
další epizody (11)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
Homecoming (S01E13)
A New Life (S01E12)
Help Wanted (S01E07)
další epizody (5)
2008 Eli Stone (TV seriál)
2006 The Minor Accomplishments of Jackie Woodman (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Čáry mladé generace (S08E17)
Pan a paní čarodějovi (S08E11)
2005 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Stříbrná válka (S03E04)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Podivuhodný život Boba (S01E20)
Odložené případy (TV seriál)
Dravec (S01E20)
1998 Loď lásky (TV seriál)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
Pacifické palisády (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
My Two Dads (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

TV pořady

2012 Home & Family (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace