Reklama

Reklama

Riskuj!

(pořad)
  • Česko Risk!
Soutěžní
Česko, 1994, 40 min

Účinkují:

Petr Svoboda (moderátor), Jan Rosák (moderátor), Ivan Vyskočil (moderátor), Jan Krasl (moderátor), Pavel Svoboda, Petr Novotný

Vědomostní soutěž. Na začátku jsou tři, vyhraje jen jeden. Zajímavé otázky, zajímavý moderátor, napínavý průběh soutěže a lákavé výhry - to vše tento pořad přináší! (cheyene)

Recenze (173)

Vlkodlak13 

všechny recenze uživatele

Tak na tento pořad si ještě vzpomínám, netuším jakou dobu ho vysílali, ale v televizi vydržel velmi dlouho. Co ho teď opakují, tak se na něj rád kouknu. Ale celkem se divím, že takto těžké otázky vůbec vědí. Tento pořad byl těžší než nadcházející Milionář. Také se mě na tom líbí ta úvodní hudba a ten klid při soutěžení - myslím co se týče absence hudebního podkresu, například oproti Kolotoči. A také to byl snad jediný soutěžní pořad na úrovni co znám - Taxík, Hodina pravdy, Cibulkova zábavná tajenka nebo nevhodně nazvaný Kurňa, co to je?, mě nikdy tak nezaujal jako právě Riskuj! ----- Pro ty, kteří si chtějí zavzpomínat a nebo se přiučit něčemu novému, tento pořad vřele doporučuji. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tuhle soutěž jsem vždycky moc rád sledoval. A hlavně nebyla až zas tak jednoduchá. Vzpomínám si ale na jednoho borce, který se tam poměrně dlouho držel a vyhrál celkem dost peněz. Nikdo ho nemohl porazit a mám dojem, že nakonec skončil sám (nebo k tomu už mohl být i donucen, kvůli sledovanosti). Každopádně jsem se u toho bavil (nehledě na to, který tam byl zrovna moderátor) a hlavně i něco dověděl. 80% ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Šikovný, rychlý vědomostní pořad. Někdy nečekaně zábavný. Třeba když jeden maník opisoval od souseda, a šel se mu rovnou za přepážku podívat! A den poté si stoupl moderátor mezi něho, a dalšího soutěžícího, ale to už ten maník věděl odpovědět, takže byl klidný a pak zmizel ze soutěže se slušnými prachami. ()

Brepti 

všechny recenze uživatele

Nejinteligentnější tv pořad, vysílaný dříve na Tv Nova, teď repríza na tv Telka. Dřív jsem se na něj nedíval nebo nestihl se dívat ale teď se na tenhle pořad dívám každý den, dívám se na tenhle pořad pořád pryč i když někdy tam jsou i ty nejtěžší otázky ale to se časem podá, no mohli by zas vymyslet nějaký tohoto typu vědomostní pořad i když vím, že nějaký v televizi běží ale takový co byl riskuj !, už asi nebude. ()

GrooteLulu 

všechny recenze uživatele

Jeopardy! aneb Holandští ministři školství za tisíc. Nejradši bych to sledoval i v daleké budoucnosti, živě na obřích obrazovkách jako Piccadilly Circus, v metru, tramvaji, nebo u holiče při zastřihování kníru. Nelze nezmínit i senzační parodii od České sody na pozdějšího komentátora Ivana Vyskočila. Rosákův v mých očích nadúspěšný comeback z totalitního Videostopu na obrazovku tehdejší vznikající komerční televize.3,5hvězdy. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • V roce 1994 začala TV Nova vysílat pořad Risk, jednalo se o českou verzi amerického pořadu Jeopardy (od r. 1984). Hlavní výhrou byl automobil – od roku 1994 do roku 1995 Škoda Favorit, od roku 1995 Škoda Felicia Combi. V roce 1996 však TV Nova odmítla dále platit distribuční poplatky s odůvodněním, že se pořad originálu Jeopardy natolik nepodobá. Změnila tedy název na Riskuj!. Hlavní výhrou pořadu Riskuj! byl též automobil – od roku 1996 do roku 1997 Škoda Felicia Combi a od roku 1997 do roku 1999 Škoda Octavia. (TomasSlach)

Reklama

Reklama