Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý voják Fu shání peníze, aby své matce postavil dům. Když zabiják jménem "Anděl smrti" zavraždí mocného obchodníka Tsukamota, podle jeho závěti vypíšou stomilionovou odměnu pro toho, kdo najde a zabije vraha i jeho objednavatele. Fu se s pomocí kriminálníka Loa dostane na setkání zabijáků a chce získat lukrativní zakázku, ale problém je v tom, že neumí zabíjet lidi! Lo jej začne učit umění zabijáka, a začnou spolu pátrat po vrahovi. Musí přitom bojovat s omnoho zkušenějšími konkrenty, a zároveň uniknout policejnímu inpektoru Kwanovi! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

Dale 

všechny recenze uživatele

Parádna akčná řezba, akú môže vyprodukovať len Hongkong, navyše dochutená primeranou dávkou humoru. 90% filmu tvoria skvelé ručno-kopné súboje, ktoré navyše dopĺňa moja obľúbená hudba, čo viac si priať? Určite jedno z najlepších kung-fu, čo som videl a Jet Li by si za svoje gymnastické kúsky zaslúžil zlatú olympijskú medailu. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Jet Li je ako mladšia verzia Jackieho Chana no ani zďaleka naňho nemá. Veľmi jednoduchý, priamočiary a predvídateľný scenár, pri ktorom sa miestami budete nudiť. Dej a obsadenie rovnaké, ako pri akčných komédiách tohto typu (Wasabi, Rush Hour...), kde je na frajera sa hrajúca nula v konfrontácii s málo asertívnym frajerom. Hudobný doprovod v akčných scénach v podobe rapu bol absolútne nevhodne vybratý, dokonca pôsobil rušivo. Pokusy o fóry typu, už spomínaného, Jackieho Chana vyzneli dosť silovo a nútene, a tak vám ostane kamenná tvár počas celého filmu. ()

Reklama

zipacna 

všechny recenze uživatele

Pro mě perfektní film. Od hongkongských akčních komedií většinou čekám nějaké potrhlosti, což mi nevadí. Ale tenhle film byl celkem normální, žádné kravinky. Velice pěkné akční scény a dobrý humor. Jet Li byl fajn ale více mě potěšil Eric Tsang. Byl to asi první film, kde jsem ho viděl v hlavní roli. ()

Hrus 

všechny recenze uživatele

Jako příznivci Jeta Li se mi to líbilo, ale má to takový trochu příliš "hongkongský" scénář a osobně mám radši buď Jetiho "shaolinské/wu-shu" filmy (Once Upon a Time in China, Last Hero in China) nebo jeho hollywoodskou produkci (The One, Romeo Must Die, Unleashed). Takže dávám sice 3 hvězdičky, ale jen těsně a jen proto, že tam je Jet Li; když bych si ho odmyslel, tak film samotný sotva drží pohromadě... ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Má sobotní nuda a špatná volba filmů se opravdu nepovedla. Jednou nejdu v sobotu na pivo a stane se mi - po Kouzelné chůvě dostanu další katastrofu. Přiznám, po hodině jsem to vypnul, protože jsem neměl sílu se na to koukat dál. Film naprosto o ničem, celkově divný, situace a rozhovory naprosto trapné. nějak jsem celý ten film nepobral, vůbec nechápu, co to mělo znamenat, kam to směřovalo a proč. A akce naprosto minimální. Čekal jsem nějakou řezbu na odreagování, ale zbytečně. A o komedii se také nedá mluvit. Toto byla fakt hrůza. Howgh! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama