Reklama

Reklama

Linkin Park: Road to Revolution (Live at Milton Keynes)

(koncert)

Obsahy(1)

Seznam skladeb:  1 - One Step Closer
2 - From The Inside
3 - No More Sorrow
4 - Given Up
5 - Lying From You
6 - Hands Held High
7 - Leave Out All The Rest
8 - Numb
9 - The Little Things Give You Away
10 - Breaking The Habit
11 - Shadow Of The Day
12 - Crawling
13 - In The End
14 - Pushing Me Away
15 - What I' ve Done
16 - Numb / Encore ( with Jay-Z )
17 - Jigga What / Faint ( with Jay-Z )
18 - Bleed It Out (Krouťák)

(více)

Recenze (41)

Siri69 

všechny recenze uživatele

Tohle je nejúžasnější hudební vystoupení jaké jsem v životě viděl !!!!! I když BOHUŽEL jen na DVD... Skupina se rozhodla že natočí narosto perfektní vystoupení na DVD a to se povedlo na milion procent !!! Super výkon chlapců !!! Super show. A dovoluju si říct že nejlepší jakou kdy Linkini měli !!! Super atmosféra,která předčila i velké množství koncertů jiných světových hvězd !!!!! Několika písničkám udělali výborné přídavky a několika písničkám naopak skvělá intra (nejlepší je ale intro na začátku koncertu u písničky ''One step Closer'') !!! :-) A nesmím zapomenou na úžasné sólo Roba Bourdona v poslední písničce ''Bleed it out'' !!! Naprosto úchvatná podívaná kterou doporučuju všem fanouškům i nefanouškům téhle kapely !!! OBROVSKÝCH 5* ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

S přehledem nejlepší koncert, jaký jsem zatím viděl (přiznávám, že jsem jich moc neviděl). Je logický, že si koncert pustí fanoušci skupiny, jinak by to nemělo žádný smysl. Na Linkin Park jsem vyrostl a přestože první dvě alba považuju za jejich vrchol, jsou tady v top formě. Kamera, střih, efekty, všechno na top úrovni. A konec s Jay-Z potěší. ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

Až mám sto (a s to) chutí změnit hodnocení Live in Texas na čtyři, protože cokoliv v Milton Keynes bylo lepší, od publika přes výkony kapely až k počasí, které se pěkně klukům z Los Angeles podařilo vykouzlit. Zase důkaz toho, že každý živák je jedinečný a ke každému koncertu kluci přistupují jednotlivě, precizně a skoro i s nikdy neutuchajícím elánem. Škoda jen, že takovýchto "Live in..." nevydávají LP mnohem víc. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

Nejlepší živák Linkinů jaký byl kdy pořízen! Atmosféra je někde jinde než v americkém Texasu. Večerní atmosféra dovolí naplno rozbalit světelné efekty. Po hudební stránce je to opět vybroušené představení. Chester je ve své top formě. Má tradičně čistý hlas a ve výškách rve ušní bubínky i u televize. Úchvatný a čistý mix rapu a metalu. Rozvášněné anglické publikum, které pomáhá kapele ve zpěvu a dotváří tak skvělou energickou show. 10/10 ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých koncertov pri ktorých záleží hlavne na tom, či tú kapelu máte radi alebo nie (ale v tom prípade nechápem ľudí, ktorí si to pustia). Toto jednoducho nie je Madonna a jej opulentné show (ktoré však zbožňujem!), ale poctivý koncert niekoľkých hudobníkov, ktorý nepotrebujú ohurovať čo najfarebnejším nasvietením a 400 metrovým pódiom. Stačí vynikajúci set-list s hitmi ako One Step Close, Papercut, Numb a mnohými ďalšími, perfektný chrapľavý vokál Chestera, vynikajúce publikum, hrať pod holým nebom a o skvelú atmosféru je postarané. Možno by som vytkol trocha obyčajnú kameru, ktorá sa nesnaží sprostredkovať obzvlášť rôznorodé zábery a viac menej používa dookola rovnaké uhly a aj dĺžka ledva hodinu a pol je dosť krátka, ale inak Linkin Park v najlepšej forme, aj s tým Jaz-Zim v závere (ktorý však nemusí sadnúť zarytým rockerom). ()

Zajímavosti (4)

  • Tento koncert byl součástí tzv. Projektu Revolution, který lze chápat jako jednodenní festival, na který Linkin Park pozvou další dle jejich názoru kvalitní kapely a sami hrají až na závěr dne. V Milton Keynes vystoupili 29. června 2008 před Linkin Park hudební skupiny The Bravery, Enter Shikari, N*E*R*D, Pendulum a Jay-Z. (navabaca)
  • CD a DVD koncertu se liší. Na CD je vynechano Intro ''Wake'' a část písně ''Bleed It Out". (GreatestFan)
  • Na oficiálním webu kapely Linkin Park byla 6. října 2008 vyhlášena soutěž, ve které mohli fanoušci starší osmnácti let navrhovat budoucí název CD/DVD z tohoto koncertu. Už 8. října bylo členy kapely vybráno pět názvů (Linkin Park: Midnight In Milton Keynes, Sunset Revolution: Linkin Park Live In The UK, Road To Revolution: Linkin Park Live, Revolution In The Iron City: Linkin Park Live a Revolution In The UK: Linkin Park Live), z kterých fanoušci hlasováním vybírali vítěze. Následně byl 13. října změněn vzhled oficiálních stránek skupiny a oznámen vítězný název: Road To Revolution. (navabaca)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno