Reklama

Reklama

Chodící mrtví

  • Česko Zabít pro pana Perkinse (více)

Když byl Ronald Perkins malý chlapec, byli jeho rodiče brutálně zavražděni. Postupně došel k přesvědčení, že vrah se pro něho vrátí. Unesl čtrnáct obětí, z kterých vytvořil armádu zabijáků s jediným cílem. Zabít pro pana Perkinse! (TV Barrandov)

Recenze (47)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hmmm, tohle se mi líbilo. Část filmu je psychologické drama, kde se toho moc neděje, ale napětí je cítit. Říkáte si, že pokud bude masový únosce brzy chycen, o čem bude zbývající část filmu...a ono se nám to přehoupne do variace na zombie apokalypsy! Pravda, hlavní hrdina se příliš často chová jako debil a na to také doplatí. Jestliže se film zpočátku líně vleče, tak směrem k závěru jeli autoři nejspíš v LSD. Kupodivu mi místy běsný střih nevadil, a stal se pěknou protiváhou k psychologickému začátku. Slušivé gore, kde se pro střeva nejde daleko, snímek hezky okořenilo. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Máme tu ďalších, prepečený steak neobľubujúcich, olympijských bežcov na krátke trate, ktorých v slovníku nájsť pod menom zombies ( pod upgradeom nového tisícročia ). Jak ja nemám rád tie ich ranné rozcvičky. 500 metrov tam a späť. Čo je na tom, len tak sa blúkať, strácať pri chôdzi nejakú tú zhnitú svalovinu a svoju obeť dostihnúť v tom najneočakávanejšom okamihu? Zlatý Fulci a Romero. ()

Reklama

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Konečně další horor, kde nezabíjejí nedpřirozené bytosti nebo přerostlá zvířata. Tento kousek má v sobě cosi kouzelného, ale režisér to nedokázal tak dobře podat, na druhou stranu se to ale nesnažil zapatlat zbytečnými masovými scénami, které by koukání rozhodně zkazilo a člověk by nedokázal pochopit, ani tento jednoduchý děj ()

mcleod odpad!

všechny recenze uživatele

Dopředu jsem moc nevěděl, na co se budu dívat, takže mé překvapení neznalo mezí... něco tak ubohého jsem si opravdu nedokázal ani zdaleka představit. Bože! A navíc, když si po shlédnutí čtu ten obsah, musím říct, že o tomhle ten film vůbec není... první třetina se odehrává na policejní stanici, kde zcela jasného psychopata a únosce prověřuje místní policista ve scénách rádoby napjatých a odvážných, v důsledku ale spíše směšných. Druhá část filmu už nepotřebuje komentář, protože se v něm vůbec nic neděje, dochází jen k pochybnému vyvražďování plného nesmyslů a ubohých nechutných scén. Tohle snad ani kvůli obrovské porci nudy nejde označit za horor. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tento film som si zohnal predovšetkým kvôli tomu, že si v ňom zahral Michale Graves. Je to americký spevák, ktorý istú dobu pôsobil v mojej obľúbenej monster punkovej hudobnej skupine Misfits. Bol som hodne zvedavý na jeho herecké schopnosti. Graves si strihol len menšiu vedľajšiu rolu, ale som rád, že ma jeho meno v titulkoch upozornilo na tento snímok. Bol to dosť dobrý horrorový masaker. Štrnásti "Chodiaci mŕtvi", ktorí sú vždy pripravení "Zabiť pre pána Perkinsa". "Perkins´ 14". *** ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama