Reklama

Reklama

Rozhodli se zhubnout a změnit celý svůj svět. Unikátní pořad o zdravém životním stylu s doktorkou Kateřinou Cajthamlovou a specialistou na výživu, inženýrem Petrem Havlíčkem. (oficiální text distributora)

Recenze (195)

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

ještě mi chybí trochu pohybové šikany a veřejného výsměchu, jinak ta důra mučí ty vyprasený tlouště solidně:-))) Ikdyž ty klystýry se slovy: Máte tlusté tlusté střevo, takhle brzy zdechnete! , taky stály za to:-)))) Jen ty kousky lejna, co se proháněly v přímém záběru průsvitnou hadicí mi nedělaly moc dobře! ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Do pořadu se přihlašují lidé, kteří s prominutím nejí, ale žerou jako prasata. Co dodat, klepu si na čelo a nechápu, že se pak diví, že nehubnou. Nadruhou stranu někdo jí opravdu málo a přesto tloustne, ono se ten problém potom prohloubí a otravuje toho dotyčného v hlavě, takže pro tyhle lidi pak ten pořad asi je. Přesto mě baví jej sledovat a občas se i pořádně zasmát, každopádně já bych ze sebe nemohla dělat před celým národem kašpárka, takže všechna čest za tu odvahu. ()

Reklama

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

I když na svou výšku 180 cm vážím 63 až 64 kg, stejně se na pořad kouknu. Některých obezit je mi líto, hlavně v případě, že za to skutečně nemůžou a jejich nadváhu vyvolala nemoc. Ale to neznamená, že by se neměli snažit současnou situaci změnit. A u těch, co ztloustli vlastní vinou, snad ani není co řešit. Argument, že "nejsem líný se nažrat", je skutečně trapný a já bych dodal, že "jsi líný se hejbat". Přitom by stačilo tak málo - žádné diety, žádné tablety nebo programy na hubnutí. Ale pohyb, bohatě totiž na celkovou kondici pomáhá obyčejná chůze - nic vás to nestojí, snad jen trochu času, který si budete muset najít, pokud nechcete vypadat jako uhynulý vorvaň. Jenže to je samé dojíždění autem, samá sedavá práce, hnoje z fastfoodů a podobně. Nic proti těmto lidem nemám, je obdivuhodné, že si z nadváhy nic nedělají a ještě vtipkují, ale jde také o to, jak ten člověk vypadá. Když budu hodně impertinentní a zvrácený, rád bych se jich zeptal, kdy viděli své přirození na vlastní oči. Zkrátka ať je to, jak chce, rozhodně obézní lidé nevypadají dobře - hlavně ty pupky, co jim vylézají z košil, a věčně prodřené kalhoty v oblasti stehen, která se stále více o sebe otírají. A co zdraví? To nejsou jen zničené klouby, když nohy musejí nést tak obrovskou váhu. Nadváha zvyšuje a vyvolává mnoho onemocnění. Cajthamlovou na vás! :-) Zkuste se na to podívat obráceně: co všechno dokážete, když budete mít o pár kilo méně? Lehce vyběhnete schody, doběhnete autobus, nezaberete dvě sedačky v autobuse, celkově se vám zvýší fyzická kondice a budete i psychicky v pohodě a šťastnější. I když se to nezdá, má to na to vliv. A zrovna jsem si vzpomněl na povídku Šimka a Grossmana "Mé příhody z dětství", v níž úryvek zní: "Seděl jsem sám v přeplněném kupé."... ()

Chrysopras 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle pořadu jsem vděčnej za to, že vidim spoustu příkladů, kam to nechci dopracovat! Zatim jsem spíš jak lunt, ale dostávám se do kritickejch let, kdy se k celoživotně praktikovanýmu špatnýmu stravování přidává úbytek pohybu... No a sledování tv z gauče a filmů ze sedačky zdraví moc nepomáhaj, takže bych vlastně měl dávat všemu samý odpady :-))) ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Nežerte ty reality show tolik !! ;) O chvályhodných motivacích tvůrců i televize by se zde dalo velmi dlouze polemizovat, jakkoli musím tvrdit, že vlastně jakkoli motivovaný tlak na veřejnost v souvislosti s jejími stravovacími a životními návyky je dobrý, prostě protože naprosto nezbytný, o tolik typickém pokrytectví a demagogii rádoby celebrity Cajthamlové, další komercipropadnuvší vši, už však nikoliv !! Ty jsou totiž zcela zřejmé a nezpochybnitelné.. Za mě ani náhodou !! Hanba blejt !! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Kateřina Cajthamlová není profesí diabetolog, ale internista a systematický terapeut. V jednom rozhovoru přiznala, že se k pořadu dostala nedopatřením a počátečním nepochopením, oč v něm vlastně půjde. Její kolega Petr Havlíček je dokonce původně zootechnik. (Olík)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno