Reklama

Reklama

Rozhodli se zhubnout a změnit celý svůj svět. Unikátní pořad o zdravém životním stylu s doktorkou Kateřinou Cajthamlovou a specialistou na výživu, inženýrem Petrem Havlíčkem. (oficiální text distributora)

Recenze (195)

gumbo 

všechny recenze uživatele

Kvalita postupně stoupá. Člověk by čekal, že na podobném formátu se nedá moc vylepšovat, ale opak je pravdou. Jen mírné úpravy a kladené důrazu na detaily o kterých lidé nemají potuchy (např. jak spalovat tuk při správné tepovce), přidává pořadu kladné body. Hodnocení v průběhu 5. řady zvedám na 70% ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Věřím, že ti kteří se do tohoto pořadu přihlásili dosáhli svého cíle čili zhubli a zlepšili své zdraví. To je ohromné plus tohoto pořadu, zlepšuje zdraví našeho obyvatelstva. Bohužel to není charitativní pořád a mám pocit, že v některých chvílích hlavní aktéry zesměšňují. Navíc Kateřina Cajthamlová mi připadá až neskutečně vlezlá. Chápu, že na některé lidí musíme dohlížet abychom jim pomohli, ale aby někdo někomu prohraboval koše a obsah pouštěl do éteru je pro mě nemyslitelné. 30% ()

Reklama

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Nejsem tlustej, ani nejsem hubenej, ale rozhodně bych byl radši, kdybych byl normálně hubenej. Na zhubnuté je proto asi to nejlepší právě tenhle pořad, ale mě to teda vůbec nesedlo. Parta naprosto nesympatická, která k lidem nechová skoro žádnou úctu a navíc jídla, která doporučovali bych asi v životě nestrčil do huby. Zelenina mi nevadí, ale mít na denním jídelníčku jenom nějaký saláty, tak to bych nevydržel asi ani dva týdny. Jediné jídlo, které doporučovali a které by mě asi fakt chutnalo by byly francouzské brambory. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Já si myslím, že tohle je jeden z mála pořadů, který má smysl. Doktorka Kateřina Cajthamlová je jedna u osob, která se konečně začala zabývat obezitou našeho národa a řeší jej radikálně. Dříve se tvrdilo, že češky jsou krásná děvčata... No a já musím říct, že už to dávno není pravda.. Naše ženy jsou přecpané samími mcdonaldy a fastfoody a pak chudinky brečí za to jak vypadají. Tento pořad je tomu důkazem a ja nevidím důvod proč tomu nevěřit. není to žádná mediálni fikce, ale tvrdá skutečnost, že náš národ degeneruje. A díky za každého takového člověka jako je Kateřina Cajthamlová. Pouze za ni dávám 4 hvězdy. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od diet, šílených hubnoucích postupů a zázračných metod ukazuje pořad zdravé hubnutí prakticky výhradně jídlem, spojené se zdravím pohybem. Z pořadu jsem se naučila spoustu důležitých věcí - složení jídla, množství jídla, reakce těla na hlad a na potraviny, atd. Pořad doporučuju všem, kteří se snaží zhubnout. Já kombinuju insanity workout, Jste to co jíte a výživového poradce - výsledky jsou ohromné ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Kateřina Cajthamlová není profesí diabetolog, ale internista a systematický terapeut. V jednom rozhovoru přiznala, že se k pořadu dostala nedopatřením a počátečním nepochopením, oč v něm vlastně půjde. Její kolega Petr Havlíček je dokonce původně zootechnik. (Olík)

Reklama

Reklama