Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zuzana Bubílková se vrací na obrazovky prostřednictvím Televize Barrandov. Můžete se těšit na osvědčenou školu politické satiry v podobě, která oslovuje diváky napříč generacemi. S ironií a nadsázkou nastaví nekompromisní zrcadlo českým politikům. Vedle glosování aktuálních událostí uplynulého týdne si Zuzana Bubílková bude zvát do každého pořadu jednoho hosta, kterého podrobí takřka křížovému výslechu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (76)

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Že jsou politici na zastřelení to ví každej ale Zuzano tohle opravdu ne! Bez Šimka si jako ryba bez vody..Bejt tebou tak bych si sbalil ty své fidlátka a jednou pro vždy bych své působení v ČR ukončil a jel třeba za tou svou legendární tetičkou...Humor pro koho? Nevkusné, trapné, otravné. TV Barrandov nato snad časem přijde že to nebude to pravé ořechové:-) Jednoznačně odpad! ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Vlastně mě to nijak extrémně neštve, ale v rámci současných českých televizních pořadů to téměř jistě patří mezi to nejslabší. Naprostá většina zde prezentovaných vtipů a satirických glos má bohužel velmi nízkou kvalitativní úroveň, takže divák se v lepším případě nudí, a v tom horším se cítí trapně. Zuzany Bubílkové je mi svým způsobem líto... ()

Reklama

ranp 

všechny recenze uživatele

Hodnocení odpad! jsem nedal jen proto, že jsem tento pořad před jeho zdejším ohodnocením včas přepnul na jiný..s panem Šimkem to bývaly výborné časy, mělo to nápad i šmrnc, ale Zuzana Bubílková bohužel sklouzává ke stále větší trapnosti. Každej se sice musí nějak živit, ale tohleto už je zkrátka moc. ()

ajfelka odpad!

všechny recenze uživatele

Nedávno se mi nechtělo spát, a tak jsem zapnula televizi. Nikde nic, na Barrandově reklama, říkám si, že počkám, co tam bude. No... reklama byla lepší. Paní Bubílková definitivně ztratila soudnost, je trapná, nevkusná, snaží se dělat legraci, ale vůbec jí to nejde, je v naprosté kreči a umělý smích v tomto pořadu nemá co dělat, protože tam nic vtipného není. Bez Miloslava Šimka spadla do úplně stoky plné výkalů. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Zuzu Bubu se urputně snaží být vtipná a trefuje se do terčů, které si rozcupovat (až na vzácné výjimky) plně zaslouží. Za marnou, leč vytrvalou snahu a sem tam dobrý vtip dám Bubu jeden pěticípý symbol, ale víc uznání ze sebe nevyždímu ani omylem, protože Bubu nejen postrádá charisma: její projev je mi zhruba stejně příjemný jako polykání žížal, jako psí hovno na podrážce, jako skleněná střepina v oku, jako pohled na samolibého dRatha nebo hulváta Kradlouska. Při vnímání těchto persón se mi prudce zvedá hladina kyselin v žaludku, z normálně tichého dechu se stává supění parní lokomotivy, prsty se samovolně svírají do pěstí, od skřípajících zubů oprýskává sklovina a pak ze mě obvykle (těsně před přepnutím programu) vyletí nějaká vlídná věta jako: "Táhni do hajzlu, ty (následuje přiléhavé pojmenování dle pohlaví)!!!" Když slyším kdákavý Bubu hlas a Bubu smích, opravdu krutě fyzicky trpím, ani nemusím vidět její slepičí Bubu ksicht. Tahle paní rozhodně není bavič, nýbrž prudič; měla by se přeorientovat na vystupování v pohádkách o Ježibabách. 21% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama