foto

Petr Bende

  • nar. 8.8.1977 (41 let)
    Ivančice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Motorband: Restart
2016 Vánoční koncert Petra Bendeho (koncert)
2009 Karel Gott 70 (koncert)
Tajemství celebrit (TV film)
ČT Live - Petr Bende & hosté (koncert)
2008 Strom naděje a splněných přání (koncert)

TV pořady

2018 Ceny Anděl 2017 (TV pořad)
2015 Poslední zhasne (TV pořad)
2014 Atlet roku 2014 (TV pořad)
TýTý 2013 (TV pořad)
2013 Galashow s latinou V (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
2012 Limuzína (TV pořad)
Tajemství Lucie Vondráčkové (TV pořad)
Živě na jedničce (TV pořad)
2011 Ceny Anděl 2010 (TV pořad)
Dobré ráno s Jedničkou (TV pořad)
Silvestr 2011 (TV pořad)
Souboj seriálů... vy rozhodnete! (TV pořad)
To byl náš hit (TV pořad)
Uchem jehly (TV pořad)
Vínečko (TV pořad)
Česko Slovenská SuperStar (TV pořad)
2010 Kapka naděje (TV pořad)
Prominenti (TV pořad)
TOP STAR (TV pořad)
2009 Atlet roku 2009 (TV pořad)
Fakta Barbory Tachecí (TV pořad)
Karneval na Barrandově (TV pořad)
Pelíšky slavných (TV pořad)
Politická střelnice (TV pořad)
Talkshow Jana Saudka (TV pořad)
Zázraky přírody (TV pořad)
Česká miss 2009 (TV pořad)
2008 Bravo tv (TV pořad)
Limuzína (TV pořad)
Mejdan roku z Václaváku 2008 (TV pořad)
Přísně tajné (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
2007 5 proti 5 (TV pořad)
Hádej, kdo jsem! (TV pořad)
Mejdan roku z Václaváku 2007 (TV pořad)
Souboj hitů (TV pořad)
SuperDuety (TV pořad)
2006 Před půlnocí (TV pořad)
StarDance aneb když hvězdy tančí (TV pořad)
2005 Inbox (TV pořad)
Neuvěřitelný svět rekordů a kuriozit (TV pořad)
Silvestr 2005 (TV pořad)
Veselé vánoční (pří)hody (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
2004 Česko hledá SuperStar (TV pořad)
2000 Pod pokličkou (TV pořad)
1999 Noc s Andělem (TV pořad)
1998 Sama doma (TV pořad)
1994 Eso (TV pořad)
Snídaně s Novou (TV pořad)
1993 Dobré ráno (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace