Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zuzana Bubílková se vrací na obrazovky prostřednictvím Televize Barrandov. Můžete se těšit na osvědčenou školu politické satiry v podobě, která oslovuje diváky napříč generacemi. S ironií a nadsázkou nastaví nekompromisní zrcadlo českým politikům. Vedle glosování aktuálních událostí uplynulého týdne si Zuzana Bubílková bude zvát do každého pořadu jednoho hosta, kterého podrobí takřka křížovému výslechu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (76)

ranp 

všechny recenze uživatele

Hodnocení odpad! jsem nedal jen proto, že jsem tento pořad před jeho zdejším ohodnocením včas přepnul na jiný..s panem Šimkem to bývaly výborné časy, mělo to nápad i šmrnc, ale Zuzana Bubílková bohužel sklouzává ke stále větší trapnosti. Každej se sice musí nějak živit, ale tohleto už je zkrátka moc. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Aha....takže po smrti pana Šimka se paní Bubílková nemohla smířit s tím, že politický pořad, který spolu dříve měli už bez něj nemůže fungovat, a tak se dala na strastiplnou "sólo" dráhu. Ovšem přiznejme si, že paní Bubílková jako sólo publicista nemá takové to kouzlo a se svým hlasem spíše než informuje nebo baví - tak šokuje. A jakýsi vložený seriál v podobě Tele Tele - Kopečkovic s transkou, který mi připomíná svou mluvou(když mluví jako ženská)pana Kaisera ovšem jemu nesahá ani po kotníky a dva herci ze zábavné show Na stojáka -> nestojí za nic. Rádoby vtipná forma podání informací či hrané úsměvy na politické pokřivené xichty naší republiky mě nedokážou zaujmout ani z rychlíku. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Pan Šimek byl jedinečný řečník i člověk, tak jsem byl zvědavej, jak si povede sama Bubílková. Během sledování tohoto pořadu jsem měl chuť jí zalepit hubu, protože ten její pisklavej a monotónní hlas mi začal brzo lést na nervy. K tomu se ještě navážela do politiků, kteří si zrovna takový trapný kecy nezaslouží. Moc takových politiků není, ale pár jedinců si na politické scéně vážím. Tím mě nasrala podruhé, takže dám jen jednu hvězdičku za některé povedené průzkumy veřejnýho mínění. Jinak trapárna! ()

Dreadd

všechny recenze uživatele

Když zemřel pan Šimek, bylo na čase (z úcty k němu) najít si jinou práci, protože od té doby úroveň politických satir, které moderuje Zuzana Bubílková, jenom klesá. V tomto pořadu, mylně označeném jako komedie ze sebe paní Bubílková chrlí jakési "vtipy", kterým se hned sama zasměje. Ovšem televizní pořady by měly bavít hlavně diváky. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Zuzu Bubu se urputně snaží být vtipná a trefuje se do terčů, které si rozcupovat (až na vzácné výjimky) plně zaslouží. Za marnou, leč vytrvalou snahu a sem tam dobrý vtip dám Bubu jeden pěticípý symbol, ale víc uznání ze sebe nevyždímu ani omylem, protože Bubu nejen postrádá charisma: její projev je mi zhruba stejně příjemný jako polykání žížal, jako psí hovno na podrážce, jako skleněná střepina v oku, jako pohled na samolibého dRatha nebo hulváta Kradlouska. Při vnímání těchto persón se mi prudce zvedá hladina kyselin v žaludku, z normálně tichého dechu se stává supění parní lokomotivy, prsty se samovolně svírají do pěstí, od skřípajících zubů oprýskává sklovina a pak ze mě obvykle (těsně před přepnutím programu) vyletí nějaká vlídná věta jako: "Táhni do hajzlu, ty (následuje přiléhavé pojmenování dle pohlaví)!!!" Když slyším kdákavý Bubu hlas a Bubu smích, opravdu krutě fyzicky trpím, ani nemusím vidět její slepičí Bubu ksicht. Tahle paní rozhodně není bavič, nýbrž prudič; měla by se přeorientovat na vystupování v pohádkách o Ježibabách. 21% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama