foto

Bohumil Klepl

  • nar. 31.3.1958 (60 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se v Moskvě 31. 3. 1958. Chtěl být filmovým režisérem, ale nakonec se rozhodl studovat DAMU. Začínal jako divadelní herec a později přešel filmu. Po začátcích v chebském divadle chvíli účinkoval ve spolku Kašpar, v divadle Komedie nebo Divadle na zábradlí.

Kleplova popularita začala růst díky režiséru Karlu Smyczkovi, který ho obsadil do seriálu TO JSEM TEDA JELEN. Objevil se ve filmech BÁJEČNÁ LÉTA POD PSA (1997), OBĚTI A VRAZI (2000), PUPENDO a MAZANÝ FILIP (2003), REVIZOR (2004) a v roce 2006 si zahrál po boku Anny Polívkové a Evy Holubové hlavu rodiny ve filmu ÚČASTNÍCI ZÁJEZDU. Záhrál si i v televizních seriálech LETIŠTĚ, VELMI KŘEHKÉ VZTAHY, MÍSTO NAHOŘE, MÍSTO V ŽIVOTĚ a taky v DOBRÉ ČTVRTI. V současnosti dělá porotce v zábavné show HÁDEJ, KDO JSEM.

Jiří "BloodMax" Neubauer

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dvě nevěsty a jedna svatba
2016 Manžel na hodinu
2015 Správnej dres (TV film)
2013 Kameňák 4
Zločin v Posázavském Pacifiku (divadelní záznam)
2012 Probudím se včera
2011 Kde je láska, je i žárlivost (divadelní záznam)
Perfect Days
Westernstory
2010 Doktor od jezera hrochů
2009 Dvojka
Veni, vidi, vici
2008 Kouzelná tetička Valentýna (TV film)
Kukačky (TV film)
Na vlky železa (TV film)
Nebe a Vincek (TV film)
Vy nám taky, šéfe!
2007 O život
2006 Účastníci zájezdu
2005 Otázka pohledu (TV film)
2004 I ve smrti sami (TV film)
Revizor (TV film)
Snowboarďáci
2003 Duende (studentský film)
Mazaný Filip
Nezvěstný (TV film)
Pekelná maturita (TV film)
Probuzená skála (TV film)
Pupendo
Terasa (divadelní záznam)
Úlet (TV film)
2002 Vyvraždění rodiny Greenů (TV film)
Útěk do Budína
2001 Archa pro Vojtu
Ex - pozice
Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
Muž, který vycházel z hrobu (TV film)
Nosnost pro 2 osoby (studentský film)
Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka (TV film)
Strýček Váňa (divadelní záznam)
2000 Oběti a vrazi
1999 Agáta
Bunkr (TV film)
Eliška má ráda divočinu
Jistota (TV film)
Le sourire du clown
Všichni moji blízcí
1998 Genij vlasti (TV film)
Jezerní královna
Mimina (TV film)
Poklad pana H. (TV film)
Vše pro firmu (TV film)
Česká soda
1997 Báječná léta pod psa
Dobrá zpráva (TV film)
Doktor Munory a jiní lidé (TV film)
Große Ferien
Ivanov (divadelní záznam)
Ještě není pozdě (TV film)
Poslední koncert (TV film)
Propast (studentský film)
Rosa alchemica (TV film)
Tomík
1996 Mirek n'est pas parti
Racek (divadelní záznam)
Revizor (divadelní záznam)
1995 Trio (TV film)
1994 Vlak (studentský film)
1992 Dobročinný večírek (TV film)
Erasmovy velké arkány (TV film)
1989 Kára
Labyrint světa (TV film)
Sama uprostřed noci (TV film)
1987 Já, ty, on (TV film)
1985 Zastihla mě noc
1981 Dvojí křest (TV film)
1980 Vzorná tchyně (TV film)
1978 Mapa zámořských objevů (TV film)

TV seriály

2019 Kameňák (TV seriál)
2017 Přístav (TV seriál)
Noc se spisovatelkou (S04E16)
Doba trpaslíků (S04E13)
Jedno tělo, jedna duše (S04E12)
další epizody (12)
2016 Přístav (TV seriál)
Utopenec (S03E16)
Rybolap (S03E15)
Špičkové ženy (S03E14)
další epizody (49)
2015 Přístav (TV seriál)
Tichá hospoda (S01E32)
Kýč z lásky (S01E31)
Had na prsou (S01E30)
další epizody (18)
Všechny moje lásky (TV seriál)
Sametovej úlet (E14)
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
České století (TV seriál)
Ať si jdou (1992) (E09)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Letiště (S04E13)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2012 Helena (TV seriál)
Strašný a kyselý (S02E06)
Základka (TV seriál)
Ředitel (E10)
Chemie lásky (E09)
Školou chodí Mikuláš (E08)
další epizody (10)
Život je ples (TV seriál)
Rozárka jde na večeři (E06)
Trapasy (TV seriál)
150 (S05E07)
Robinson (S05E03)
Zdivočelá země (TV seriál)
Vraždy (S04E11)
Jak funguje zametací kombajn (S04E05)
2011 O mé rodině a jiných mrtvolách (TV seriál)
Tolerantní jako blázen (E02)
Venušánkovy příběhy ze Země děda Praděda (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Cukrárna (TV seriál)
Firemní foto (E13)
Dokonalý svět (TV seriál)
Dokonalé maskování (E08)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Fajn brigáda (S01E02)
Černá sanitka (TV seriál)
Zelené nebezpečí (E04)
2007 Velmi křehké vztahy (TV seriál)
Letiště (TV seriál)
Blatní (S01E84)
Karel (S01E83)
Václav (S01E82)
další epizody (50)
Četnické humoresky (TV seriál)
Formule (S03E07)
2006 Letiště (TV seriál)
Šťastný a veselý (S01E34)
Černé Vánoce (S01E33)
Vypečený oběd (S01E32)
další epizody (34)
Místo v životě (TV seriál)
Pakárna (TV seriál)
2005 Dobrá čtvrť (TV seriál)
Snowboarďáci (TV seriál)
To nevymyslíš! (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2004 Místo nahoře (TV seriál)
Všechno je jinak (E13)
Konec světa (E12)
Nehoda (E10)
další epizody (9)
Rodinná pouta (TV seriál)
Černí baroni (TV seriál)
Vzácná návštěva (E11)
2003 Útěk do Budína (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2001 Stříbrná paruka (TV seriál)
Ctitelé (E04)
Milovník (E03)
Subreta (E02)
další epizody (4)
2000 Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
To jsem z toho jelen (TV seriál)
Neúplné zatmění slunce (E06)
Poprava českých pánů (E05)
Od čerta k ďáblu (E04)
další epizody (6)
1999 Oběti (TV seriál)
Přepadení (E01)
1998 Kinetická encyklopedie všehomíra (TV seriál)
Tři králové (TV seriál)
Depeše pro Londýn (E01)
1996 Draculův švagr (TV seriál)
Kde padají hvězdy (TV seriál)
1995 Historky od krbu (TV seriál)
Já vás chápu, pane prezidente (S01E06)
1993 Česká soda (TV seriál)
1992 Náhrdelník (TV seriál)
1979 Inženýrská odysea (TV seriál)
Prototyp (E08)

Dokumentární

2014 Když v tom jedou ženy (TV seriál)
Střízlivá Helenka (E03)
2009 Film o filmu: Veni, vidi, vici (TV film)
2006 Labyrintem revoluce (TV seriál)
Příběhy slavných (TV seriál)
Široká duše (S07E10)
2000 Tmavomoudrý svet (TV film)
1997 Svět podle Klepla (TV film)

TV pořady

2017 Tajemství těla (TV pořad)
2016 Hvězdná párty (TV pořad)
Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
2014 Kdo je kdo? (TV pořad)
Souboj národů (TV pořad)
2013 Exkluziv! (TV pořad)
Kufr 2013 (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
QI - na vše máme odpověď (TV pořad)
QI XL (TV pořad)
2012 Na forbíně TM (TV pořad)
Nic není nemožné (TV pořad)
Vtip za stovku! (TV pořad)
Živě na jedničce (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
Bubo bubo (TV pořad)
Do roka a do dna (TV pořad)
Souboj seriálů... vy rozhodnete! (TV pořad)
Trampoty (TV pořad)
Vínečko (TV pořad)
2010 Autoškola národa (TV pořad)
Prostřeno! (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
2009 Hádej, kdo lže! (TV pořad)
Politická střelnice (TV pořad)
Zázraky přírody (TV pořad)
2008 TOP STAR magazín (TV pořad)
2007 Hádej, kdo jsem! (TV pořad)
2006 Inkognito (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2004 Edův pohádkový balík (TV pořad)
Na stojáka (TV pořad)
Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2003 Dvojhlas (TV pořad)
2002 Artóza (TV pořad)
2001 Barvy života (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)
1998 Dvaadvacítka (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1997 Bakaláři 1997 (TV pořad)
Úsměvy (TV pořad)
1994 Prology (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 Těžkej Pokondr: Sketmen (Kretén) (hudební videoklip)
1998 Ondřej Havelka - Mě to tady nebaví (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace