foto

Josef Mladý

  • nar. 2.2.1955 (62 let)
    Ústí nad Labem, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Špindl

TV seriály

2000 Pra pra pra (TV seriál)

Dokumentární

1987 Dnes je u nás country bál (koncert)

TV pořady

2017 Tajemství těla (TV pořad)
2015 Estrádička (TV pořad)
Knorektně (TV pořad)
2014 Barrandovský Silvestr 2014 (TV pořad)
Nikdo není perfektní (TV pořad)
2013 Copak bych vám lhal? (TV pořad)
Kouzelný Silvestr (TV pořad)
Kufr 2013 (TV pořad)
Kurňa, co to je? (TV pořad)
Nejlepší scénka (TV pořad)
Novotný za humny (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2012 Vtip za stovku! (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
Bubo bubo (TV pořad)
2010 Prostřeno! (TV pořad)
2009 Politická střelnice (TV pořad)
Silvestr 2009 - Pojďte dál... (TV pořad)
Zázraky přírody (TV pořad)
2006 Mejdan roku z Václaváku 2006 (TV pořad)
2005 Koktejl smíchu (TV pořad)
Pípšoubazar (TV pořad)
Scénky na scénu (TV pořad)
Silvestr 2005 (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
Žáci "pedagoga" Šimka (TV pořad)
2004 Dementi (TV pořad)
Život plný písniček (TV pořad)
10 let s vámi (TV pořad)
2003 Legendy televizní zábavy (TV pořad)
Silvestrovské taneční hodiny (TV pořad)
Volenka (TV pořad)
2002 Silvestr 2002 (TV pořad)
2001 Bárymetr (TV pořad)
Gulášek (TV pořad)
Na holky se nepíská (TV pořad)
SILVESTR 2001 (TV pořad)
2000 Silvestr 2000 (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
SILVESTR 1998 (TV pořad)
Zlatíčka (TV pořad)
1997 Novoty (TV pořad)
Úsměvy (TV pořad)
1995 Horoskopičiny (TV pořad)
Tak neváhej a toč – speciál! (TV pořad)
1994 Český bodyguard (TV pořad)
1992 Kufr (TV pořad)
Šance (TV pořad)
1989 Silvestr, který se nevysílal (TV pořad)
1987 Pět přání (TV pořad)
Třikrát s Wildou (TV pořad)
1986 Vrať se, vše odpuštěno (TV pořad)
1985 Galasuperšou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace