Reklama

Reklama

Nekecej a pádluj 2: Volání divočiny

  • USA Without a Paddle: Nature's Calling (více)

Umírající stará dáma v domově pro seniory požádá dva nejlepší kamarády z dětství Zacha a Bena (Oliver James a Kristopher Turner), aby našli její sedm let nezvěstnou vnučku Heather, která bývala Benovou školní láskou. Stopa vede do divokých hvozdů, odkud se nikdo živý nevrátil, a navíc je jim kdosi v patách.  Umírající stará dáma v domově pro seniory požádá dva nejlepší kamarády z dětství Zacha a Bena (Oliver James a Kristopher Turner), aby našli její sedm let nezvěstnou vnučku Heather. Podle fotografie se však ukáže, že ztracená dívka, která odešla do lesů, aby chránila životní prostředí, je Benovou školní láskou. A když se ke dvojici přidá její britský bratranec Nigel (Rik Young), dobrodružství může začít. Stopa vede do divokých hvozdů, odkud se nikdo živý nevrátil, a navíc je jim kdosi v patách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

kobras5 

všechny recenze uživatele

Podobné téma jako v jedničce už mi přišlo dosti nezajímavé ba dokonce i nudné. Žádné kvalitní vtípky, kterých se mi dostávalo v jedničce, nikterak zajímavý děj, ale jednu hvězdu si to zaslouží za veverky. Kdyby byl celý film jen o těchto roztomilých stvořeních, hodnotil bych plným počtem, bohužel děj je naprosto jiný. 20% (viděno na DVD). ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Nekecej a padluj 2, wow, to som zvedavy,ake je pokracovanie jednotky, ktora bola fajn komedia, kde sa aj dalo zasmiat. Hmmm, uvod filmu bol nudny, mozno sa to rozbehne neskor. Ohhh nie, ved to je nuda az do konca. Nic som vo filme nepostrehol, aby sa moja branica smiala do zblaznenia. Len som sa pocas filmu nad tym vsetkym pousmieval, ake je to trapne a vobec nie komedialne. Film sa snazil posobit komedialnym dojmom, ale volajako mu to neslo a vsetko co malo byt na smiech bolo podla mna az absolutne trapne a ani tie skvele urobene vevericky pocitacovou grafikou to nezachrania, pretoze tiez toho moc nenarobili. Akurat to jedno zahryznutie jednej vevericky do rozkroku jednemu typkovi bolo celkom fajn, ale zas to nevyznelo tak smiesne. Aj samotni herci moc umeleckeho nadania nepobrali a od herectva mali fakt daleko. Toto neni komedia, ale brak, ktory sa snazi byt komediou. Toto pokracovanie jednotky sa aj niecomu k nej podoba pribehovo a podla mna jednotke aj robi hanbu. Co chcel tymto filmom reziser povedat? Ako spravne nenatocit komediu? ()

Reklama

jack_scott 

všechny recenze uživatele

Film podobné kategorie sem dlouho neviděl, jedná se spíše o nevtipnou komedii či co. Místama je to takové teenagerovské, s občasným vtipem, ale celkově poutavou formou pojatý příběh, téměř až ze života. Nastálé putování je zajimavé, nejspíše s rostoucím podílem THC v krvi se dějí zajimavé a ještě zajimavější, ač předvídatelné,věci. Hippie kočky v domku v koruně stromu jsou třešičkou na dortu, Hal Gore zkoumající veverčí prdy jakožto příčinu globálního oteplování už pak ani tak nešokuje, ačkoliv je jinak skvělým vtípkem na účet demokratů a všech vyznavačů tohoto nového kultu. Pro sledování je doporučen špek či dva, případný alkohol také neuškodí- pak je to slušná podívaná, ačkoliv na Pineapple express to nemá ani náhodou. V rámci soutěže o „pohár Eda Wooda a Uwe Bolla“ bych dal klidně 60%, ale celkově tak 35% a **. ()

icone odpad!

všechny recenze uživatele

Hodina a pol času svojho života, ktorú už nikdy nevrátim späť. Až príliš podobné Nekecaj a pádluj jednotke. Otrepané, otrepané, otrepané. Veľmi nepodarená komédia, ktorá ma pobavila možno raz. Už keď som uvidela tie šialené veveričky, vedela som, že to bude hrozné fiasko. Ale ku koncu filmu, to už prekonalo všetky hranice. Z tohto filmu mi bolo trápne aj za režiséra. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

S klidným svědomím mohu říci, že TAKHLE se NEMÁ dělat pokračování ŹÁDNÉHO filmu. První film nebyl žádný odvaz, ale to, co předvedli filmaři ve dvojce - no ffůůůj. Nedůvěryhodné, nereálné, místy silně trapné dílko, jehož jedinou snahou bylo přiživit se na prvním filmu a vyrazit z diváků nějaký peníz za návštěvu kina. Jediné, za co mohu dát hvězdičku, jsou docela hezké eko-aktivistky. Jinak bída a utrpení. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení filmu probíhalo ve Wellingtonu a také na Novém Zélandu. (Skarface)
  • Natáčení mnoha scén, které se odehrávali v přírodě, ve skutečnosti tvůrci filmovali v obrovském skladišti. (Skarface)
  • Když parta nakládá zavazadla do člunu, bere s sebou mimo jiné i dva soudky piva. V dalších záběrech na peřejích je v lodi ale už jen jeden. (Grid)

Reklama

Reklama