foto

Ellen Albertini Dow

  • nar. 16.11.1913
    Mount Carmel, Pennsylvania, USA
  • zem. 4.5.2015 (101 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 East of Acadia
Frank the Bastard
2012 She Wants Me
2011 Not Another Not Another Movie
2010 Invited, The
2009 Lonely Street
Nekecej a pádluj 2: Volání divočiny
2007 The Blue Hour
2006 Fat Girls
2005 Halfway Decent
Nesvatbovi
Poslední přání (TV film)
2002 Osm bláznivých večerů
2001 Přesný zásah
2000 Hromy a blesky
Road Trip
1998 Doktor Flastr
Karneval duší
Klub 54
Píseň pro nevěstu
1995 Ten kluk je postrach 3 (TV film)
1994 Vraždy v Radiolandu
1993 Sestra v akci 2: Znovu v černém hábitu
1992 Dva na lásku
Neviditelný na útěku
Sestra v akci
Space Case
1991 K-9 (TV film)
Krvavá tvář velkoměsta
1990 Moje modré nebe
Ryzí riziko
1988 Going to the Chapel
1987 Body Slam
Choď jako člověk
Munchies
1986 Drsní chlapi
1985 American Drive-In

TV seriály

2013 Nová holka (TV seriál)
Chicago (S02E20)
2012 Griffinovi (TV seriál)
Jesus, Mary and Joseph! (S11E08)
2011 Shameless (TV seriál)
Aunt Ginger (S01E03)
2008 Americký táta (TV seriál)
1600 Candles (S05E01)
2007 In Case of Emergency (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Rozpolcená (S04E21)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Vladařova nová škola (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Stewie miluje Lois (S05E01)
2005 Americký táta (TV seriál)
Francine's Flashback (S01E04)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Nejkrásnější krásná princezna (S01E06)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Čas letí (S05E04)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje víra v lidskost (S04E23)
2004 Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Minuta se Stanem Hooperem (TV seriál)
2001 Maybe It's Me (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Mladí a netaktní (S03E19)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Nikki (TV seriál)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
Payne (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Chůva k pohledání (TV seriál)
Fran Gets Shushed (S06E02)
1997 Murder One: Diary of a Serial Killer (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Loutka / Super méďa / Záhadný zámek / Dům na Baker Street / Vlak (S01E05)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
A River of Candy Corn Runs Through It (S02E07)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Praštěná holka (TV seriál)
Something So Right (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
Hope & Gloria (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Ned a Stacey (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Peklo a velká voda (S02E07)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Secret Code (S07E07)
1994 Boys Are Back, The (TV seriál)
On Our Own (TV seriál)
Sister, Sister (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Milenec (S07E14)
1993 Building, The (TV seriál)
Dave's World (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 Down the Shore (TV seriál)
Hearts Afire (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
True Colors (TV seriál)
1989 Christine Cromwell (TV seriál)
Family Matters (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Empty Nest (TV seriál)
Freddyho noční můry (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Hooperman (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1983 Webster (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace