Reklama

Reklama

Politické harašení aneb S politiky stále netančíme

(pořad)

Obsahy(1)

Zuzana Bubílková a Miroslav Šimek zábavnou formou glosují politické dění bez rozdílu politických stran. Diváci mají možnost setkat se s oblíbenou tetičkou ze Slovenska, poslechnout si odpovědi na otázky pro Rádio Bubu, případně imitované rozhovory se známými politiky. Jedná se o představení, které se zabývá politickou satirou, průřezem politických stran a vrací tak z pohledu občana politikům jejich často sobecké a nelogické chování. (Pumiiix)

(více)

Recenze (97)

brzozin 

všechny recenze uživatele

Šimkův estrádní humor mi nikdy k srdci nepřirostl. Kdysi s Grossamnem to bylo možná vtipné. Protože to mělo jiskru, bylo to originální a byl to náznakový humor pro inteligentní lidi. Tohle není ani jedno z toho. Miliónkrát omelté klišé o tom, jak jsou politici blbí. Na tom lze možná postavit jeden zábavní večer a už v jeho konci bude bavič vytřílený na rok dopředu. Ale seriál na pokračování? Navíc Bubilková je pro mně jedna z nejnesympatičtekjších bytostí, jaké znám a pochybuju, že bych někdy v životě potkal někoho, jehož hlas mi bude více protivný. ()

hororwatch 

všechny recenze uživatele

S odstupem času si myslim, že situace u nás je tak ubohá, když si politici dovolí vysmívat se v záznamech ve sněmovně svými proslovy a chcát občanům do ksichtu, že už nám nezbývá nic jiného, než si z toho dělat srandu. Dokud měl ještě Šimek dech, byla to bomba. Občas mě už fakt bolelo břicho. Bubílková sama o sobě stojí za ho**o, je uječená a neumí ani zabarvit hlas tak, aby si z toho vybavil člověk tu momentku a zasmál se. Bez Šimka ani ránu. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele

Začal jsem si to na noc pouštět na Youtube a jsem překvapený vtipností toho pořadu, který jsem kdysi sledoval jen náhodně a po přechodu na Novu ještě méně. Je takřka neuvěřitelné, že Politické harašení doslova překypuje skvělými fóry, krásnou prací s ironií, hyperbolou a černým humorem a každou chvíli zazní nějaká odzbrojující hláška. A k tomu nezaměnitelná učitelská dikce pana Šimka. Ve své době velmi nedoceněný pořad, který v dnešní době chybí. Smutné je, že se politika za tu dobu, co se pořad nevysílá, dostala do stavu ještě horšího a je otázkou, zda by vůbec ještě bylo na místě se jí smát. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Inu celá show stála na komediálním talentu Miloslava Šimka. Když zemřel, nemělo smysl se pouštět do pokračování, protože Bubílková je trapná kráva a sama to neutáhne. Je poměrně smutné, že se Šimek na starý kolena pustil do tak nevděčného satirického tématu, kterým je politika a který se tu příliš nesetkává s pochopením. Ještě smutnější je, že po Grossmanovi, Nárožném, Sobotovi a Krampolovi si vybral za komediálního partnera - přicmrndávače právě tragickou Bubu. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Novácký dojezd původního S politiky netančím. Relativní výhodou přechodu na Novu jsou dnešní dostupné reprízy, protože Nova si vcelku brzo začala považovat vlastního archivu. Jinak byla samozřejmě kvalita pořadu proměnlivá, Bubu už nebyla tak devadesátkově sexy s přibývajícími roky a Šimek brzo ztratil svůj dřívější esprit. Ale jako historické okénko je to pořád důležité. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama