Reklama

Reklama

Politické harašení aneb S politiky stále netančíme

(pořad)

Obsahy(1)

Zuzana Bubílková a Miroslav Šimek zábavnou formou glosují politické dění bez rozdílu politických stran. Diváci mají možnost setkat se s oblíbenou tetičkou ze Slovenska, poslechnout si odpovědi na otázky pro Rádio Bubu, případně imitované rozhovory se známými politiky. Jedná se o představení, které se zabývá politickou satirou, průřezem politických stran a vrací tak z pohledu občana politikům jejich často sobecké a nelogické chování. (Pumiiix)

(více)

Recenze (97)

Vladajsoucna 

všechny recenze uživatele

Šimek je tragikomická postava českého showbussinesu. Vše, co dělal s Grossmanem, bylo inteligentní, vtipné, zkrátka vynikající. Jakmile Grossman zemřel, jako kdyby Šimek odešel i s ním. Vše, co následně dělal s Krampolem, Nárožným, Sobotou a naposledy s Bubílkovou už mělo jen sestupnou tendenci kvality. * dávám tomuto pořadu jen proto, že Šimek ho ještě držel svým bezprostředním výrazem nad dnem. Bubílková sama už je jen a jen odpad. ()

hororwatch 

všechny recenze uživatele

S odstupem času si myslim, že situace u nás je tak ubohá, když si politici dovolí vysmívat se v záznamech ve sněmovně svými proslovy a chcát občanům do ksichtu, že už nám nezbývá nic jiného, než si z toho dělat srandu. Dokud měl ještě Šimek dech, byla to bomba. Občas mě už fakt bolelo břicho. Bubílková sama o sobě stojí za ho**o, je uječená a neumí ani zabarvit hlas tak, aby si z toho vybavil člověk tu momentku a zasmál se. Bez Šimka ani ránu. ()

Reklama

intheend 

všechny recenze uživatele

Když to vysílali byl jsem ještě dítě, takže jsem to pochopitelně nesledoval. Genialita dvojice Šimek a Bubílková a nekonečná debilita českých politiků funguje i po téměř dvaceti letech. Jedna hvězda dolů za zbytečný hudební vložky, jinak neuvěřitelně trefná a vtipná záležitost. Obrovská škoda, že v dnešní době se nic takovýho nevysílá, protože materiálu by bylo víc než dost. ()

daEmoNickY 

všechny recenze uživatele

Zaprodali se :)................................................Zajimave je videt jak zmenily styl. Zacali take s tim musi pohnout protoze uz nedelaji pro verejnopravnou tv...................Sakra! Nova zabila Simka!! :)............................Jestli se vam moje plky nelibily vite kam mate jit (k tv a pustit si Simka a Bubilkovou). ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, přiblblé, bez vtipu, podané tak aby nejširší masy pochopily pointu politických vtipů... A jelikož je to politika a té by národ nemusel rozumnět, jsou vtipy opravdu jednoduché a podávané s vysvětlením.. . Pro mne je toto dno TV zábavy a smutný konec Miloslava Šimka, který v pochopitelné snaze jet dál a dělat nějakou svoji šou, zvolil formát, který jej pohřbil. O jeho kolegyni Bubílkové se raději nebudu zmiňovat. Škoda, že nezůstala doma někde na salaši... Její přemakepovaný zjev a ječivý hlas hned tak někde divák neuvidí. Naštěstí pro lid se některé díly v TV recyklují stále dokola a tak i když už nám vládnou jiní knedlíci má národ možnost tyto nevtipné rádobyvtipy sledovat znova a znova. Hvězda z úcty k panu Šimkovi, ale svrběl mne na klávesnici ODPAD ! * ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama