Reklama

Reklama

VOD (1)

Maxovi se do rukou dostane prototyp mobilního telefonu, na který mu chodí podivné SMS předpovídající budoucnost. Dokonce mu přikazují, co má dělat. Další zpráva ho směruje do pražského kasina, kde vyhrává velké sumy. Tam si ho všimne šéf ochranky, který chce přijít na to, kdo jeho šéfovi krade peníze. Případ je ale složitější, než se zpočátku zdá, a všichni chtějí najít autora záhadných zpráv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Slušné herecké obsazení, slušný i když občas ne úplně logický scénář, akce na které se dalo koukat a pár vychytaných vražd mě nezkazilo ani to že už jsem podobné scény viděl v X špiónských filmech a zápletka je jak před kopírák s Terminátorem. Film jako celek funguje a já se u něj skvěle bavil. 4 hvězdy i proto že někteří zde odkazují na Oko dravce i přes to že i samotný ten film byl jen bohapustou vykrádačkou a tak mě to tu připadá fér vyvážit. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Východní křídlo. Hlavní automat......... Dostávat sms a podle nich vydělávat prachy je prostě pohoda. Druhá stránka věci je pak ten, kdo o prachy přichází. Bude prostě naštvanej. A další věc, kdo to vůbec posílá a bude za to něco chtít ? Děj se záhy zdramatizuje a toto napětí zůstává skoro po celou dobu snímku. CITÁT - To je ale šašek......... Přeskakování ze státu do státu má za následek i velkou část děje odehrávajícího se v Praze. Akčnější část se pak odehrává v Rusku. DIALOG - MAX PETERSON ( Shane West ) : Autoškola v FBI ? JOHN REED ( Ed Burns ) : Dětství v Brooklynu........... A finále se odehrává v USA. CITÁT - ......ti, co dají do počítače všechno a pak nad ním ztratí kontrolu ?......... Pohodový snímek s námětem, co by se mohlo stát, kdyby se vám zbláznil počítač a chtěl si žít svým vlastním myšlením. Ve filmu si zahrál i Ving Rhames jako Dave Grant. CITÁT - Nenechte se chytit........... ()

Reklama

Easykk 

všechny recenze uživatele

Počáteční zábava a nápady se postupem času zvrhnou ve fatální imbecilitu, kdy už jen nevěřícně kroutíte hlavou nad tím co všechno tam ještě chtěli narvat a opět se to nepovedlo. To si vážně mysleli, že jsme tak hloupí, tak moc nacucaní všemi těmi amícskými výplachy, že u filmu povolíme vše bez zapřemýšlení...TAK TO NE!!! Chování postav v klíčových situacích, je naprosto a ultimátně labilní a ty pokusy o hlášky byly jak trhání chlupů ze zadku...prostě efekt k posrání. Už to nechci nikdy vidět!!! ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

High-tech thriller, který chce být něčím jako MTV Bournem. Scénář silně oprásklý z Eagle Eye, honičky, přestřelky a souboje stylizované alá (výše zmiňovaný) Bourne. Takhle to ve dvou větách zní slibně, ale realita je poněkud krutější. Scénář se s dějem a dialogy moc nemaže, takže postavy vstupují do děje, jak se jim zachce a párkrát se opravdu "kreativním" nápadům scénaristického týmu nestačíte divit (např. závěrečná pointa). Z celého filmu čiší dojem, že tvůrčí tým šel na plac pouze ze synopsí příběhu a zbytek se dělal na koleně mezi záběry. Navíc Greg Marcks je pouze průměrný rutinní klipař, takže akce je nepřehledná a děvčeti vůbec nevěříte, že dostalo dva týpky z NSA a honičky vypadají jak z Odpadlíka. Obsazení je takové šedivé; Edward "kdysi talent" Burns je slušný, ale jeho hlas prostě drsňákům nesedí, Ving je neskutečně prkený, Martin a Jonathan si odvedou svůj cameostandard, ale pak je tu Shane West. Nevím, jak je ten kluk v USA populární, nebo u děvčat oblíbený, ale je zcela prost hereckého talentu i charisma. A když nedýcháte s hrdinou, stává se film zbytečným. Střihač a soundtrack se snaží napravit, co se dá, ale víc než nadprůměrné video to není. Tajný mobil, tajné sms, spousta intrik, zvratů a slabé akce ve značně prošedivělém balení made in USA... 50% ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Takhle by vypadalo "Oko Dravce" kdyby se povedlo. Neni to sice dokonale, ale minimalne o tridu lepsi, nez prave bezmocne Eagle Eye. Ano, Shane West je v hlavni roli ponekud trapny, ale jeho zoufalost ani zdaleka nedosahuje na tragickeho Shiu. Stejne tak koncept, drive, zabavnost, vsechno o level vys nez v EE. Zdejsi girl byla navic znacne atraktivni a prestoze me v drtive vetsine filmu sex sceny neskutecne otravuji, tak tady byla hodne good. Echelon mel ke vsemu sve nezamenitelne charisma a byl mnohem sympatictejsi nez AI v Eagle Eye. Co me ale dostalo zdaleka nejvic byl uplny zacatek, typicky hi-tech popisek "Washington, D.C." a nasledne zabery - metro Namesti Miru. Nj, nizsi rozpocet se muze projevit i tak, ze sceny z Washingtonu si zajedou natocit do Prazskeho podzemi. 6/10 ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Jednou z chýb vo filme je aj scéna, v ktorej Edward Burns cúva s autom Renault Kangoo, pričom sa pozerá dozadu cez plece. V nasledujúcom prestrihu však môžme vidieť, že auto má zamaľované zadné okná. (genetique)
  • Na konci filmu, kde počítač hlásí, že se vypíná, je záběr na zhasínající se panely počítače. V dálším záběru však panely opět svítí. (7ynek)
  • Film se mimo jiné natáčel i v Praze. (ČSFD)

Reklama

Reklama