Reklama

Reklama

Kotel

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show / Publicistický
Česko, 1998

Obsahy(1)

Diskusní show vysílaná na TV NOVA. Michaela Jílková si do každého dílu pozvala nějakého politika a lidé mu kladli otázky. Pořad se začal vysílat v roce 1998. V dnešní době už se nevysílá. (duklak2)

Recenze (116)

Carlinhos odpad!

všechny recenze uživatele

Psycho. Občas nechtěně zábavné díky neuvěřitelnému primitivismu zamindrákovaného publika, ale jinak totální žumpa v čele s paní kotelnicí. Docela se divím těm, kteří přijali pozvání, protože mohli přijet vyzbrojení nezpochybnitelnými argumenty, ale plebs a Jílková si stejně pořád hystericky jeli to svoje... ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Bulvární způsob jak představit lidem své politiky v aréně blbosti, tuposti, hospodských žvástů, noblesy, úrovně, špíny, politikaření, sebědůvěry a co já vím co všeho možného. Svým způsobem je to záslužný pořad a obdivuji odvahu mnoho politiků do toho jít. Ale zas na druhou stranu, kdyby se do Kotle dostal Hitler před 70ti lety-jak by to asi dopadlo??? Tupá masa i Jílková by určitě nadšene hajlovali ()

Reklama

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Některé díly se sledovat daly. Bohužel časem člověku dojde že je politik jako politik a už ho to nebaví, protože sou to všechno stejný svině! Další věc je, že někteří lidé z publika byli naprostí idioti, kteří se ptají dokolečka na to samý, i když to v pořadu už zaznělo a pak takoví ti co neumějí položit kloudnou otázku.. Tak proč se ptáš? Stejně ti ty vole ten politik vše vyvrátí a zbagatelizuje, zdemagogizuje a odpoví svou pravdu pravdoucí a vše hodí na své politické oponenty... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Túto večernú reláciu komerčnej televízie Nova si veru pamätám. Ostrá politická talk-show. Odvážny verejný činniteľ, ktorý prijal pozvanie, musel stanúť doprostred kotla prostých českých voličov a pokiaľ možno zodpoveď všetky ich, často krát zaslepene útočné, otázky. Atmosféra ako niekde na jarmoku. Oprate tejto show pevne držala vo svojich rukách dominantná moderátorka Michaela Jílková. ** ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Recept na tento nechutný Eintopf je jednoduchý: na sporák dáme kruhovou arénu obehnanou sedačkami, dovnitř nalijeme jednu nesympatickou, agresívní moderátorku s pronikavým hlasem, přikořeníme několika autobusy českých, moravských a slezských buranů (dohlédneme, aby v sestavě nechyběli také chovanci ústavů pro mentálně znevýhodněné), jako hlavní ingredienci vhodíme křivého, prolhaného, slizkého politika (prostě jakéhokoliv politika) a můžeme smažit, dusit, grilovat i flambovat! Poživatelné to nebude, ale i takový Kotel zvratků si najde spokojeného "gurmána". 15% - nevím za co, já to konzumovala vždycky maximálně pár minut, než se mi zvedl žaludek a musela jsem se běžet pomodlit k porcelánovému oltáři. ()

Zajímavosti (2)

  • Do jedné z epizod pořadu si pozvaný poslanec a předseda Sdružení pro Republiku - Republikánské strany Československa PhDr. Miroslav Sládek přinesl vlastní nápoj, a to prý proto, aby se ochránil před případným pokusem ho otrávit. (JoranProvenzano)
  • Formát Kotle prý vymyslela sama Jílková, která chtěla se svým výrazně dominantním vzezřením vytvořit konečně dostatečnou konkurenci českým politickým diskuzím. [Zdroj: Refresher.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama