Reklama

Reklama

Máte doma uklizeno?

(pořad)
  • Velká Británie How Clean Is Your House?
Reality-TV
Velká Británie, 2003, 24 min

Obsahy(1)

Experti na hygienu Kim Woodburn a Aggie MacKenzie odhalují tajemství špíny a nepořádku britských domácností. Diváci se mohou podívat do nejšpinavějších domovů, které si lze jen těžko představit, a seznámí se s jejich obyvateli. (oficiální text distributora)

Recenze (104)

andysek88 odpad!

všechny recenze uživatele

Dvě odporné nesympatické staré rašple v hlavní roli. Jedna má delší nehty, než ta druhá. Hlavní nástroj na uklízení jsou gumové rukavice s mega ozdobou, celou z peří a kamínky. Jejich nepřítel 30 let neuklízený bordel, fekálie, bakterie salmonely a dalšího ultra svinstva. To vše vysílané na Prima Love v poledne k obědu. Dobrou chuť. btw. scénka, kde blonďatá tlustá rašple setře prstem z dvou let nemytého hajzlu zaschlé hovno s pubickým ochlupením, ta byla mega.. škoda, že si ten prst neolízla, teprve pak by to dovedla k dokonalosti. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Mnozí tady asi nepochopili, že v tomhle pořadu jde o jistý druh nadsázky - zase tady narážíme na problém mezi českou a britskou mentalitou. Vezměte si třeba ty gumové rukavice s růžovými peříčky, policejní pásku a nápis "Pozor, probíhá úklid!" nebo záběry na zablešená domácí zvířátka doprovázené děsivou hudbou. Ano, na jednu stranu vás znechucuje ten neskutečný svinčík - na stranu druhou ale existuje část lidí, které taková lidská prasátka pobaví. Doporučuju tenhle pořad nebrat tak vážně, zkrátka nevěřím, že by někdo mohl žít v takovém bordelu - ale baví mě na to koukat. ()

Reklama

bukowski83 

všechny recenze uživatele

Proč hodnotit špatně, když je to celý o tom, že dvě uklizečky procházejí anglické domácnosti a objevují klenoty co si nashromáždily anglická prasata za měsíce a měsíce neuklízení.Dneska jsem viděl díl, kde si ženská nechávala ve svým domě srát kočku na koberec a neuklízela to prostě to tam nechala a žila si v tom! SICK! ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Jak čisto máte doma? To je přesnější překlad. A ne uklizeno. Není pochyb o tom, že tyhle pořady patří do speciálního balíčku pro každého žáka střední školy, aby se naučil doma nejen uklízet, ale i čistit. zde ještě české školství spí. Hádat se o peníze, pořád dokola, tak to ano, ale hledět si učení o potřebných věcech, tak to ne. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem hnus fialovej ! Nechápu, co je na této reality tak zajímavého a co na tom má člověk ještě obdivovat. Hm, výmluvy a řeči typu neměl jsem čas, vždyť vy tady člověče shnijete, tolik bakterií, podívejte, neberu na zřetel. Uklízet se musí pravidelně! Protagonisté pořadu (dvě baby ve věku) by nemuseli točit v hemerice, stačilo by zavítat k nám. Kolik podobných případů už jsme v tv viděli a to v daleko horších případech, dokonce celý dům je kolikrát zasypán různými odpadky od různých podivínů, bordel je prostě všude, stačí si jen vybrat vhodné lidi, kteří celou tuto show včetně toho ansámblu zacálují, ještě se blbě zviditelní a úklidová firma je v balíku. Zbytečný pořad, jsem jen zvědav, kdy se udělá něco podobného po česku a uvádět to bude třeba Podlaha či jiná celebritka, jak je zvykem. P.S.: Navštivte ty lidi za čtyři roky a uvidíte, takoví se jen těžko změní:-( ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama