Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento pořad televize Nova uvádí Ivan Mládek spolu se svou skupinou Banjo Band. Zábavná show provázená scénkami, vtipy a různými vystoupeními hostů. (poz3n)

Recenze (65)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Humor a osobnost tohoto člověka, tedy Ivana Mládka je mi sympatický. Už dříve se mi líbil i jeho povídky. Taky kdo to neví, tak dobře zde popudil disidenty, když uspěl nečekaně v Polsku s "Jóžinem z bážin", tak se tahle písnička nazpívala i v Belgii, a tam z něho tamní noviny udělaly trpícího za komunismu skrz komunismus, neb byl disident. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Druhý pokus Ivana Mládka o natočenie zábavnej televíznej relácie bol, mierne povedané, zbytočný. Jeho prvá "Čundrcountry show" priniesla niečo nové. Takže aj napriek diskutabilnej úrovni humoru, to bol zaujímavý projekt. V "Country estráde" sa už len zväčša opakuje. S tým istým kolektívom podivínou sa snaží znova baviť divákov. Na mňa to už však nejak nezaberalo. Dokonca ani ten ukoktaný Pitkin mi neprišiel nijak zábavný. * ()

Reklama

Petroff odpad!

všechny recenze uživatele

"To je nějaká ta opičárna s Mládkem a jeho grupou", říkám si - dám tak 2-3 *. Když ale v něčím komentáři narážím na poznámku o Pitkinovi a jeho "...a vo-vo-vo tom to je", měním, degraduji... odsouvám do kouta, ale stále mě to sere natolik, že musím napsat komentář. Člověk, který dělá zábavu tím, že koktá, není vtipný, nejradši bych ho kopnul do hlavy. Ale jsme v Čechách a tak není ani příliš velkým překvapením, že "hláška" zkultovněla. Nesnáším to!! ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Buranský pořad plný vulgárního a jednoduchého humoru prostříhaný záběry na diváky z pravděpodobně jiného pořadu, protože to, co se tam děje není ani z půlky vtipné tak, jak publikum reaguje. Koktavého Pitkina neshledávám vtipným ani za mák. To, že řekne h-h-ho (a dav šílí, protože hovno je přece tak vtipné slovo), není humor. ()

Stocki 

všechny recenze uživatele

Skoro jasno místy skoro zataženo. Asi tak nějak bych zhodnotil scénky v tomto pořadu. Zatímco Suděk Lobota zde prožil svůj strmý pád do trapného propadliště dějin a později úplně zmizel, koktavý Milan Pitkin naopak dokázal pobavit na plné čáře. Do tohoto mixu přimícháme celkem solidně připitomělého inženýra Kubu a velmi povednou Betty Kušnírovou a vznikne celkem slušný základ této show, které pochopitelně velí sám velitel Mládek a zdejší Saskia Burešová v podobě Lenky Plačkové. Hudební vystoupení, když opomenu samotný Banjo Band, mě nijak neoslovila, jelikož country není zrovna můj šálek hudby, ovšem následné ohodnocení s kuličkami a esšálkem bylo poměrně nápadité a zábavné. Suma sumárum = Slušný standard. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama