foto

Lenka Šindelářová

  • nar. 1955

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Den, kdy nevyšlo slunce (TV film)
1992 Dvanáct měsíčků (TV film)
1990 Heřmánková víla (TV film)

TV seriály

2011 Noha 22 (TV seriál)
2008 Cyranův ostrov (TV seriál)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
2002 O ztracené lásce (TV seriál)
2000 Pra pra pra (TV seriál)
Oběti (TV seriál)
Znásilnění (E02)
1984 Sanitka (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Silvestr 2005 (TV pořad)
2003 Volenka (TV pořad)
2002 Panoptikum Ivana Mládka (TV pořad)
Silvestr 2002 (TV pořad)
2001 Country estráda (TV pořad)
1999 Silvestr 99 (TV pořad)
Čtveráci (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
SILVESTR 1998 (TV pořad)
XXL (TV pořad)
Zlatíčka (TV pořad)
1997 Novoty (TV pořad)
1994 Čundrcountryshow (TV pořad)
1993 Činčin (TV pořad)
1982 Možná přijde i kouzelník (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace