Reklama

Reklama

Mladý muž, šťastný a bez práce, sa rozhodne stráviť zbytok života s jeho životnou láskou - 25 ročnou televíznou herečkou, ktorá žije v Hollywoode. (milanzitka)

Videa (2)

Trailer

Recenze (47)

runner85 

všechny recenze uživatele

Pre mňa veľmi silný a zaujímavý film z divným hereckým obsadením. Neviem ako na vás ale na mňa ten hlavný hrdina pôsobil ako keby fetoval a nespal. Ale to možno pôsobilo to neskutočné zamilovanie sa do hlavnej hrdinky. Tá ma teda ale tiež až tak veľmi neoslnila. Ale bola to sranda. Takto dajako si predstavujem romantickú komédiu ... ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Neodsudzujem drámy ani romantické filmy, v ktorých sa vie pritlačiť na pílu, aby divák vyronil nejakú tú slzičku, ale musí to pôsobiť prirodzene, vyplývať z príbehu. Tu to zdá sa nevyšlo najmä kvôli scenáru, ktorý je pozliepaný, nedotiahnutý a rušivo pôsobí najmä zopár nezodpovedaných otázok ku koncu filmu. Vidieť to v telke tak neriešim, ale na kino to nie je. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení vůbec není čisté, protože mě láká dát 4*. Na druhou stranu si je vůbec nezaslouží. Rachel Bilson tady není ve své kůži, ale mužská část u mě boduje na plné čáře. Zaujal mě docela originální děj, který je ale vlastně skoro o ničem. Je také pravda, že je film trochu nevyrovnaný. Některé části filmu jsou poměrně odfláknuté a nevysvětlené. Pak je tu ale kouzlo, které průměrný film většinou nemívá. A právě to kouzlo mi hezky zamotalo hlavu..3,3* ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem byla trochu zmatená, přišlo mi to takové zdlouhavé, ale za chvíli jsem se do děje vžila. Willy je skvělá postava, ale hlavně herec, který ho hrál, byl skvělý. Opravdu jsem mu všechno věřila a díky němu se trochu oživil začátek filmu. Emoce byly vážně silné, filmy tohoto druhu mám moc ráda, tím více, když se v nich objeví takoví dobří herci, jako v tomhle případě. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, přesně jak má být. Trochu pohádková a nereálná, zoufale pozitivní, se všemi předepsanými peripetiemi. Americký film, ve kterém se leze po prolízačkách ve vysocích podpadcích, bezdomovec vypadá jako ze žurnálu a všichni jsou neobyčejně milí a mají pochopení pro všelikajé podivnosti. Kéž by takový byl i ten svět skutečný! ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama