Reklama

Reklama

Poslední premiéra

všechny plakáty
Trailer

Jaké scény filmů Vás děsí nejvíce? Duchové, kteří se plíží za hlavním hrdinou? Když zjistíte, že duch byl sám hlavní hrdina? Ale nejhorší je zjištění, že když přijdete domů z kina, zažíváte stejné věci jako hrdina filmu, který jste právě viděli. Tento film Vás bude děsit již od okamžiku, kdy vstoupíte do kina. Horor, který jste viděli, se přihodí i Vám! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

4everMan 

všechny recenze uživatele

Nejspíš dobrý záměr daleko předčil pouze průměrné zpracování, kdy jsem se u větší části filmu nudil (nejšpíš se vám stane to co mě, a to, že u filmu usnete). Co musím ale vyzdvihnout, je kamera a střih, to se velice povedlo. Také masky byly dobré (nepředpokládám, že tento film vzniknul z nějakého extra rozpočtu). 50% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další Thajská duchařina, a zase jsem asi čekal moc. Ale pozor není to vůbec špatné. FIlm je sice ohraný a rozhodně není zajímavý, ale dokože po dlouhé době celkem postrašit. Herci jsou sympatičtí a dokonce i něco hrají, lekačky či atmosférické momentky tu jsou je pravda že jich není mnoho ale jsou fajn. Maska ducha je ale výborná vážně naháněla strach. Dobré je že film dokáže dost napnout(viz. scéna s oběšením). A abych to ukončil, distributoři si skvěle vyhrály z obalem. Plus pro ně. ()

Reklama

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Není nic úžasnějšího, než si po desetidenním filmovém půstu vybrat z obrovské škály novinek Thajskou amatérskou sračku, plnou tupých postav, klišé, hrozivých dialogů a otravné nudy.Nemapatuju si, kdy naposled sem se u filmu tak strašně nudil, s bratrem sme neustále kecali a dokolečka se tlemili tý píčovině.Naprosto nulová atmosféra, střih který film proměnil v nesledovatelnou zhovadilost bez příběhu, který dává smysl asi jako manuál k japonskýmu videu.Všeho všudy jedna lekačka a jedna šukatelná Thajka, která má bez tak péro.Předvídatelný konec a k tomu všemu jako třešeň na dortu příšerný český dabing.Jednoznačně a bez prdele nejhorší film všech dob co jsem viděl, absolutní zoufalost bez jedinýho naznáku byť jen špetky filmařského talentu nebo inovace a to sem viděl jak Plan 9 tak Manos Ruce Osudu, ty měli aspoň snahu a tavou míru imbecility, až byli vlastně zábavné, tohle je prostě jen stupidní a zbytečné.53% to má jedině díky místní vypatlané sebrance žlutofilů, které by bylo potřeba řádně zredukovat, taková menší selekce by prospěla.Zvyknul sem si, že asijská tvorba je naprosto tragická a Shutter zůstává v hororový tvorbě stále jediným světlým bodem, že ale někdy od těch šikmovokejch debilů uvidim něco tak příšernýho sem nečekal.Když se nakonci duch tý děvky zeptal, jestli jí chceme vidět zemřít, v duchu sem viděl umírat režiséra týhle zoufalý břečky.0%. ()

sarkareifova 

všechny recenze uživatele

Když už mi bratr to DVD koupil, tak jsem se na to podívala. Neměla jsem velké očekávání, protože Thajské horory opravdu nemusím. První půl hodina byla prakticky o ničem. Ve své podstatě je určitě děsivé, když přijdete domů z kina a hlavní hrdina z toho filmu se Vás snaží dostat. Kdyby se z filmu vystřihlo jen posledních 20 minut, byl by to fakt kvalitní horor. Hromada lekaček a záporák se konečně dává do akce. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

"Druhej Kruh" se sice nekoná, ale úplnej průser taky ne, je to taková splácanina všeho možnýho (i nemožnýho), herci jsou tak trošku máklí, ale možná právě proto mě to bavilo. Masky fajn, prostředí kina je fajnový (skoro) vždycky a konec rozesmál. Jen za ten dabing bych dával hodně, ale opravdu hodně krutý tresty, příště snad radši originál thajštinu... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama