Reklama

Reklama

Skrytý

Trailer 1

Obsahy(1)

Kai Koss se vrací na místo, kde vyrůstal se svojí krutou a bezcitnou matkou, od které před devatenácti lety utekl. Dnes už je mrtvá a Kai po ní zdědil majetek a dům, který s ní jako malý sdílel. Zde se mu začínají vyjevovat děsivé vzpomínky. (Vojtino)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (96)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Trošku žánrový mix (chvíli se to tváří jako psychologické drama, chvíli jako duchařina, pak zase strašidelný dům) s lehkými logickými chybami. Filmu docela prospívá severské prostředí (lesy, vodopád), hra se světlem a obrazem, hudební doprovod a velmi zajímavý a "sympatický" představitel hlavní role. Škodí mu pak hlavně samotné rozuzlení, které docela zklame, i když ho tušíte dlouho dopředu. Takový koukatelný průměr, který slibuje mnohem více, než nakonec dostanete. 2,5* ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Rád a často pozerám filmové horrory. Väčšinou tie zámorské. V USA a Kanade sa ich natočili stovky. Časom som úplne zanevrel na azijské snímky. Tie ma vôbec nebavia. Hodne som si však obľúbil európsku horrorovú produkciu. Staré talianske klasiky sú geniálne. Ale i v súčastnosti sa dobré veci točia v Anglicku, Španielsku a občas sa aj Francúzom zadarí. No dnes ma potešili a postrašili Nóri. Pozrel som si titul "Skjult" a bol som celkom spokojný. Pribudol mi ďalší horrorový zárez. Trojhviezdičkový severský horror. *** ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být naprosto perfektní bohužel je to krapet nedotažené ale i tak mě to bavilo prostě jak se sejdou pánové Øie a Joner tak tu máme lesní horor na kterej se dá koukat. Možná natočí spolu i třetí film s názvem Skrytý v temných lesích a jestli jo chci to taky vidět. Každopádně v tomto konkrétním filmu máme maníka který zjistí že umřela jeho maminka. To že s ní neměl nejlepší vztah nám ukáže už to že v márnici zkusmo mamince zlomí prst aby měl jistotu že mamka nezařve a nevzbudí se. Jak se do filmu ponoříte budete se mu divit jen v jednom...Že jí je pro jistotu nezlomil všechny. V okolí zatím řádí skrytý vrah a všechna vodítka ukazují zrovna na našeho hrdinu Kosse kterému začíná lehce hrabat a mamku vidí všude možně. Jenže kosí to tam opravdu Koss? To je otázka na kterou odpověď dostanete a i na spoustu dalšího jelikož v tomto filmu se pořád něco děje. Když to budete sledovat pozorně dáte si dvě a dvě dohromady vyjdou vám čtyři a zjistíte jak to všechno je a poplácáte se jako já uznale po rameni (byl bych fakt dobrej kriminalista asi si otevřu detektivní kancl) . Konec tedy někoho absolutně nepřekvapí a někdo bude naopak zírat páč si nedal dvě a dvě dohromady a je mimo. PS : Když zdědíte barák po nenáviděném rodiči vůbec nikam nejezděte a prodejte ho na dálku ušetříte si spoustu trablů. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

"Villmark" byl taky těžší a zamotaný, ale přemýšlet se u něj vyplatilo. "Skjult" se ve svém experimentování s diváckou pozorností už někdy i ztrácí, takže nás chtě nechtě občas vodí jakoby do slepých uliček a to je na takový poklidný páteční večer už trochu moc únavné. Pål Øie je sice podivný režisér a norské horory jsou vždy více méně zárukou kvality, ale tady už nemám chut' se pouštět do nějakých tří hvězdiček. 50% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

TEN KŘIK JE V LESE !!!..... Divnej film. Krásnej strašidelnej dům a atmosféra, že husina po těle několikrát přeběhne. A místo toho, aby tenhle norský příběh Barbory Škrlové (která byla Aničkou a v Norsku Adamem) šokoval a výjevy, přeludy či skutečné postavy strašily nejen Kláru Mauerovou je mi servírován přes TV obrazovku genetický kód spánku. Pomaličku, ale v silných dávkách. V Norsku mají krásnou přírodu.... Chce se mi zařvat: AŤ ŽIJÍ DUCHOVÉ!!! Ale zmůžu se jen na: JEŠTĚ ŽE NEJSEM Z KUŘIMI! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Jmenuji se Klára Mauerová. 2.) Budu točit film s názvem Kuřim. 3.) Jezdím do Norska na ryby. 4.) Zdědil jsem starej barák a místní z toho nemaj dobrej pocit. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v kraji Hordaland na západě Norska. (Cheeker)

Reklama

Reklama