foto

Derek Waters

  • nar. 30.7.1979 (41 let)
    Baltimore, Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Hits
2013 Crush
2011 Two-Legged Rat Bastards
Týden bez závazků
2009 Až tak moc tě nežere
Paper Heart
Punching the Clown
2008 Bar Starz
Pie'n Burger
2007 Bratři Solomonovi
Nice Girls Don't Get the Corner Office (TV film)
2006 Derek & Simon: A Bee and a Cigarette
Nominace na Oscara
Pity Card, The
2003 Frank International Film Festival, The
Highway to Oblivion (TV film)
Melvin Goes to Dinner

TV seriály

2017 Santa Clarita Diet (TV seriál)
Kniha! (S01E09)
2016 Americký táta (TV seriál)
Stan Smith Is Keanu Reeves as Stanny Utah in Point Break (S13E05)
2013 Drunk History (TV seriál)
Maron (TV seriál)
Mexican Angel (S01E10)
Muži sobě (TV seriál)
Tyler the Pioneer (S02E06)
Nová holka (TV seriál)
Krabice (S03E05)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Decemberfold (S02E19)
Leaving Chatswin (S02E15)
Krampus (S02E07)
2011 Šťastní až do smrti (TV seriál)
Blax, Snake, Home (S02E01)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
Pretend Time (TV seriál)
The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
The Silverman and the Pillows (S03E02)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
A Very Sunny Christmas (S06E13)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
Vchodové dveře (S01E06)
2007 Derek and Simon: The Show (TV seriál)
Drunk History (TV seriál)
Tim and Eric Awesome Show, Great Job! (TV seriál)
2006 Clark and Michael (TV seriál)
2003 Married to the Kellys (TV seriál)
2002 That '80s Show (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Věkem proti zdi (S06E17)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)

Dokumentární

2012 The Brotherhood of the Traveling Rants

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Ožralý Štědrý večer

TV seriály

2013 Drunk History (TV seriál)
2007 Drunk History (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky