foto

Paul Rust

  • nar. 12.4.1981 (36 let)
    Le Mars, Iowa, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Fun Mom Dinner
2016 Pee-wee's Big Holiday
2013 Badger's Promise, The
2011 Let's Do This! (TV film)
2010 Lee Mathers (TV film)
2009 Hanebný pancharti
Miluji tě, Beth Cooperová
Paper Heart
2008 Poloprofesionál
2004 Exquisite Corpse

TV seriály

2017 Love (TV seriál)
Back in Town (S02E12)
The Long D (S02E11)
Liberty Down (S02E10)
další epizody (11)
Zviřátka (TV seriál)
Squirrels (S02E04)
2016 Bajillion Dollar Propertie$ (TV seriál)
Love (TV seriál)
The End of the Beginning (S01E10)
The Table Read (S01E09)
Closing Title Song (S01E08)
další epizody (10)
2013 Super Fun Night (TV seriál)
2012 The Greatest Event in Television History (TV seriál)
2007 Very Funny Show, The (TV seriál)
2004 Cheap Seats: Without Ron Parker (TV seriál)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2009 2009 MTV Movie Awards (TV pořad)
2007 Right Now! Show, The (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Pee-wee's Big Holiday

TV seriály

2017 Love (TV seriál)
Back in Town (S02E12)
The Long D (S02E11)
Liberty Down (S02E10)
další epizody (12)
2016 Love (TV seriál)
The End of the Beginning (S01E10)
The Table Read (S01E09)
Closing Title Song (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace