Reklama

Reklama

Divnej týpek

  • USA Gentlemen Broncos (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Probuďte svou mužnost, popadněte popcornové kuličky a připravte se na salvy smíchu s Divným týpkem! Režisér filmu Boží zápasník (Jared Hess) a jedna z hvězd seriálu HBO Flight of the Conchords (Jemaine Clement) spojili své síly, aby natočili příběh Benjamina Purvise (Michael Angarano), sympatického samotáře, jehož dosavadní život se převrací naruby poté, co mu namyšlený autor románů fantasy na festivalu spisovatelů ukradne příběh. Ve vedlejších rolích této “legrační a svérázné komedie” (People) se představují Jennifer Coolidge (Prci, prci, prcičky) a Mike White (Škola ro(c)ku). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (93)

AARONN 

všechny recenze uživatele

Je to jako být na večírku, kde je spousta lidí, a ty, ačkoliv víš, že je to blbý nápad a humor není tvůj kámoš se rozhodneš ten vtip říct. Sebevědomě ztišíš hudbu, zacinkáš na skleničku a nahlas, suše a pomalu přednášíš svůj výjimečný kousek. Po dvou minutách končíš. Lidi koukají, jako by měly prsní lasery a ty se řechtáš.. jen ty - alespoň v to doufám, jelikož pokud ani ty ne, tak se na to vyser, cucej si svůj stříknutej džus a mlč. ()

Ravenous 

všechny recenze uživatele

Wow, tak to byl parádní úlet. Myslím, že mám novou filmovou lásku. Filmek jsem si pro jistotu asi za deset hodin pustila ještě jednou. Eee, nejsem úchyl, vlastně asi jsem, ale to je nepodstatné. Potřebovala jsem se jen ujistit, že to co jsem viděla bylo opravdu skutečné. Hehee, a bylo. I napodruhé jsem se smála na celé kolo, jak naprostý idiot. Jared Hess je geniální magor a já před ním smekám. Film nemá jediné hluché místo, postavy jsou mistrovsky napsané i zahrané a věřím, že i herci si své role nadmíru užívali. Každá scéna je promyšlená do největších detailů a jako velký bonus k tomu hrají staré, většinou rockové pecky v čele s Black Sabbath a jejich Paranoid. Co dodat...tuhle úchylnou pakárnu rozhodně doporučuji ke zhlédnutí. ()

Reklama

panmroz 

všechny recenze uživatele

Po Nacho libre, po kterým jsem požadoval stejně třeskuté spojení parádních postav, vyprázdněného prostředí a přehledného příběhu jako u Napoleon Dynamite, jsem byl na Gentlemen Broncos o něco lépe připravenej a očekával to jediné, na co se dá u filmů Jareda Hesse opravdu spolehnout - na vizualitu. A stojí za to. Film je výrazně přenápadován, a pochybuji, že se obě linie (příběhXčetba z knihy) mohou komukoliv líbit stejnou měrou. Navíc jsou zde dva "úplně odjinut fórky" (posranej had a zvracící polibek), ale pokud se člověk zaměří na to dobré z filmu, má šanci si to užít. Pro ostatní to musí bejt zážitek k nepřežití! ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

Strašná úletovost je mi jasné že je to naschvál a vlastně v tom vidím část umění ale i tak není to můj vkus a tak hodnotím jen*.Hlavní hrdina hraje svou roli dobře stejně jako jeho "strážný anděl",Jennifer Coolidge je jako vždy naprosto nesnesitelná a hloupá,skoro už jsem si myslel na počátku filmu že umí zahrát i něco jiného a ono ne. Prostě tohle bude hodně o vkusu ()

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Bylo to divné, ale to neznamená že je to taky špatné. Některé scény jsou naprosto boží a jiné zase jenom bezvýznamné slátaniny. Rád bych viděl zfilmované Muže kvasu :D. Dopadlo to tak jako každá pohádka. Héctor Jiménez vipadal jak ta nejvypatlanější buzna pod sluncem (doufám, že to byl záměr). Boží zápasník byl lepší, možná díky Blackovy. ()

Galerie (10)

Související novinky

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama