Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někde uprostřed Afriky dojde k letecké katastrofě. Nehodu přežije hrstka lidí, kteří budou bojovat s tlupou zombie. Podaří se jim utéct před strašlivou smrtí? (LIVINGDEAD)

Recenze (87)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Neskutečné překvápko-aneb-kurva fuj, co to je za hnusné wůůdůů- ty svině jsou všude, slejzaj se za lidma jak mouchy za hovnem, nejdou vidět ve tmě a mají spotřebu čoček jak M.Manson za celou svou kariéru(no možná)... Celé vyhypované The Walking dead se může jít se svým natahovaným a telenovelním formátem klidně vysrat, protože téhle afrikánské survivalovině nešahá ani po kotníky. Nejde o to, že by to bylo akčnější, tady se taky dost mluví a vykreslují se charaktery ale postavy neřeší kokotiny a namísto toho se zabývají tím důležitým=přežitím. Tady se opravdu řeší hledání vody, benzínu, jídla, řeší se jestli vystřelit nebo né(z důvodu šetření municí a přitahování pozornosti-né kvůli sentimentálnímu vztahu k známému zombíkovi), jestli poslední vodu nalít do chladiče auta nebo to risknout pěšky, jaký zvolit cíl aby putování za záchranou mělo smysl-prostě, žádné těhotenské pičoviny a okatě autodestruktivní jednání... Navíc to má parádní casting a všichni zůčastnění jsou sympaťáci, kterým jsem držel palce.... V rámci zombie subžánru určitě plná palba. ()

juta 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu se téměř vůbec nemluví a když už, tak to je jen vyprávění o tom, že ten se musí dostat tam a ten se musí dostat sem, že není voda a musí se šetřit municí. Zombieci chodí neuvěřitelně pomalu a přesto dokážou zabít většinu lidí. Masky nic moc, jen dostali čočky do očí a možná tak trochu roztrhané hadry s jedním koksancem na krku a na ruce. Ty scény, ve kterých se nic neděje, což je skoro pořád, tak jsou zbytečně natahované a hrozně nudí, to se pak nesmí nikdo divit, že se to odrazí i na hodnocení. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Opravdu velké a nečekané překvapení!! Zombárna v Africe, kde cestují nehostinnou přírodou běloch s černochem, střílej a mordujou nekonečný množství plížících se černošských zombií a hledají jakékoliv útočiště. Film v podstatě bez děje, bez vysvětlení, bez varování, bez "Romerovské kritiky" ... pouhá beznaděj a desítky masakrů zombií. Opravdu nenudící a působivý snímek, který mne velmi mile překvapil, pohltil a neodradil ani dlouhou stopáží. Temnota sama... ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Bohové musejí být šílení 5: The Dead. Zombie žánr je už podle mě docela vycuclej a tak je těžké přijít s něčím novým. Tentokrát jsou zde noví zombie černoši, kteří vypadali vážně hnusně a potkat je v noci, tak se zakousnu do stromu a dělám že jsem větev. Výborný casting, docela dost akce na takovou stopáž, jen mi chybělo rychlejší tempíčko, jak u zombies, kteří byli vážně pomalí a klidně si je hrdinové mohli obejít a jít dál, tak celkově tempo ve snímku. Akce je hold pomalejší. Jinak ale skvělý snímek s hordami black-zombies. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zombie ve filmu „The Dead“ docela připomínají klasické zombie jako voodoo loutky, ale zároveň je to šíleně krvavé. Jen škoda sem tam nějakého nepovedeného efektu, ale není jich zase tolik. Příběhově je to klasická pouť, ale to mi nevadí. V Africe číhá mnoho nástrah a tady jsou podány výborně. Po dlouhé době jsem tak viděl nějaký vážný zombie film, který rozhodně stojí za to. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama