Reklama

Reklama

Plague Town

  • USA A Slaughter in Plague Town (pracovní název) (více)

Obsahy(1)

Průměrná americká rodina vyrazí na pěší výlet po Irsku, aby zde objevila své kořeny. Vydají se do hlubokých lesů bez jakéhokoliv náznaku civilizace, ale brzy zjistí, že to neměli dělat. V lesích na ně totiž číhá nebezpečí v podobě zmutovaných zrůd, které mají jediný cíl a to dát si je k večeři. (topr harley)

Recenze (85)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Zdegenerovaná komunita, tentokrát kdesi v Irsku. Nikdo o nich léta neví, hlavně že po okolí běhají stovky jejich znetvořených harantů a mrzačí výletníky. Sociálku na ně ! Film mě nudil už od samého začátku, americká rodinka se skládala z totálních pitomců, jejich jednání v určitých situacích, ani nemá cenu komentovat, vzhled retarďáků byl levný a jediný co se dá vyzdvihnout je poměrně slušná atmosféra a sem tam povedené krvavé scény - uřízlá půlka hlavy strunou asi vede, ale už vidím, jak takovouhle sílu vyvinou dvě malé holčičky. Podíval jsem se, co vzniklo v roce 2008 za Horory (a že kurva vyšlo perfektních Hororů v tomhle roce), tudíž nevidím důvod, proč bych měl téhle slabotě, udělit více jak jednu hvězdu. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Co to bylo? Televizní film z cyklu "bakaláři po desáté večer" ? Totálně nesympatická rodinka, grupa incestních teenagerů a šlehání větvičkama přes ksicht? To je teda sada. Až si příště budu opravovat lanko na svým bicyklu, tak si dám pozor, abych si náhodou neuřízl půlku hlavy. A taky dám pozor, aby mě někdo neumlátil poklicí z mýho favorita. Jedinej zapamatovatelnej moment je frajer visící ze stromu na větvičkách za lebku. Za tuhle scénu jedna hvězda. Jinak je film odpad. Ikdyž odpad není tak strašný slovo. Spíš žumpa. Ale kurevsky hluboká žumpa.Fuj. 10% ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No teda nebylo to vůbec špatné..atmosféra nočního lesa-odkud se z dálky ozývá pláč batolat a zlý chichot dovádivých fakanů-je vcelku zvládnutá.....zatoulaná rodinka je docela sympatická a vtipná.....Jen se tam na mě až moc běhalo pořád odnikud nikam,táhlo se to jak nudle z nosu a celková forma byla trošku laciná...............PS: Nechápu co měl ten kluk za problém..ta holka s tou oční páskou přes oči byla vcelku sexy :) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Podle zdejších komentářů se jedná o zatraceně rozporuplné dílko. Spousta jejich autorů se ohání slovy jako amatérismus, klišé či dokonce sračka. Celkem to chápu, už kvůli námětu si o to koleduje. Ale bacha, sračku si představuju úplně jinak! Plague Town sice vaří zdrclou kaši, ale pod nos vám jí servíruje opravdu s láskou k žánru. Snaží se zavděčit hlavně nenáročným divákům, a nutno dodat, že se mu to daří. Rozhádaná rodina (půlka jde hledat pomoc, druhá čeká v odstaveném vozu), tmavý les, znepokojivé zvuky a nablízku jen někdo, kdo s radostí otevře vaší mozkovnu. Nemůžu si pomoct, ale mě tenhle příspěvek do subžánru hixploitation vážně bavil a párkrát i vyděsil. Sedm hvězd z deseti. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý. Masky slušné, některé postavy fakt naháněly strach. Napětí postupně stoupá. Krev stříká. Dostaví se jistá míra úchylnosti a nenormálnosti. Postavy jsou docela v pohodě. Jen to provedení trošku pokulhávalo. Ale nakonec se z toho vyklubal možná až překvapivě zajímavý film. Rozkvetlý kvítek na hromadě hnoje. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama