Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejvytrvalejší ze všech televizních magazínů na české televizní scéně vysílá od září 1992. Za předchozích 12 let uplatnilo Buly originální styl hokejové zábavy. První magazín Buly má pořadové číslo 448. Při plánovaném rekordním počtu TV-utkání je možné, že během finále dovrší Buly hranici 500 odvysílaných dílů. (oficiální text distributora)

Recenze (130)

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

Tento pořad je těžké ohodnotit,protože vlastně nemá konkurenci a je těžké ho k něčemu přirovnávat,alespoň já si to tak myslím.Pořad mi vyhovuje hlavně v tom,že ho vidím často,je přehledný a až na nějaké drobné vyjímky jsou tam lidi,který hokeji opravdu rozumí.Opakuji až na určité vyjímky !! :D Celkově to mám ale rád a sleduji to,protože hokej miluju,takže hodnotím lepšími 4* :) ()

vojtylla 

všechny recenze uživatele

Miluju sledování hokeje a rozhovory tipu: reportér: "Vyhráli jste 2-1. Jak byste mi zhodnotil zápas?" hráč: "No tak určitě...Vyhráli jsme 2-1. Kdybychom dali o gól víc a žádný další nedostali, tak jsme vyhráli 3-1." Mým "oblíbeným" prvkem v tomto pořadu je elektronická tužka, která dle mého názoru, akorát vyplňuje prázdné místo v přestávkovém programu. Dusík, Zajíc a Moravec jsou špatný! Záruba, Vichnar, Hosták, Pospíšil a Antoš jsou dobrý! ()

Reklama

MarekT 

všechny recenze uživatele

Co se tady dá hodnotit? Mě akorát napadá profesionalita komentátorů a reportérů, no a částečně recese. Stará škola (Záruba, Vichnar) jednoznačně za pět, jejich mladší kolegové jsou na tom bohužel hůře, ale i tak je Česká televize se sportovními přenosy na tom u nás nejlépe (vzhledem ke konkurenci ale nevím, jestli se tím dá zrovna chlubit). Musím dodat, že víceméně hodnotím hokejové přenosy obecně, protože hlavní náplň Buly - extraligu jsem sledoval dlouho s odstupem, což ale změnila sezona 2009/10, ve které se staronovým účastníkem stala moje milovaná KOMETA. Čtyři hvězdy jsou, myslím, dostatečným vyjádřením úcty k redakci ČT. P.S. Nemohu si odpustit menší vsuvku - účast Komety v ELH bych rozhodně nenazýval břečkou, extraligu to určitě obohatilo více, než kdyby na jejím místě byl Chomutov. Tak jsme to koupili, no a co, no a co... ()

skrblik007 

všechny recenze uživatele

ČT má výborné komentátory, kvalitní přenosy zápasů a o přestávkách zajímavé rozhovory, rozbory a reportáže. A to platí jak pro domácí hokejovou scénu, tak pro mezinárodní turnaje, při kterých je organizace ještě náročnější. Celý štáb v čele s fenomenálním Zárubou odvádí dlouhodobě velmi kvalitní práci. ()

superzurda 

všechny recenze uživatele

Záruba by normálně neměl komentovat národní tým, jeho neustálé stížnosti na rozhodčí, kteří kolikrát posoudí situaci zcela správně, jsou zcela mimo. Jaký asi bude mít vliv uplakánský komentář na malé i mladé diváky, když si bude neustále stěžovat než hledat příčiny v našich luzích a hajích. Jinak pořad, který mi připravil nejeden krásný a adrenalinový podvečer. ()

Reklama

Reklama