Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejvytrvalejší ze všech televizních magazínů na české televizní scéně vysílá od září 1992. Za předchozích 12 let uplatnilo Buly originální styl hokejové zábavy. První magazín Buly má pořadové číslo 448. Při plánovaném rekordním počtu TV-utkání je možné, že během finále dovrší Buly hranici 500 odvysílaných dílů. (oficiální text distributora)

Recenze (130)

PaulBarva 

všechny recenze uživatele

Dneska je moderní nadávat na Zárubu, potažmo ČT. Jenže já si pamatuju začátky Buly. A oceňuju důsledek toho, co Záruba dělá a co ho baví. Důsledek je velká sledovanost hokeje v televizi. Na to se nabaluje zájem sponzorů, díky čemuž je v hokeji víc peněz (srovnání od revoluce po současnost). Kvalita studia je taky nadprůměrná. Jasně chyby se najdou, ale to všude. Srovnání s Novou nebo např. slovenskou televizí, co se týče extraligy a MS, je z mého pohledu více než jasné. ()

Kubasino 

všechny recenze uživatele

Těžko hledat lepší výplň o přestávkách hokeje. Jediný, kdo mě (a nejen mě) dokáže totálně vytočit, je Jana Niklová. Něco tak strašně protivného, nesympatického, neprofesionálního a neuvěřitelně trapného a omylného jsem nikdá neviděl. To je vlastně snad jediný důvod, proč jsem byl nucen dát hvězdu dolů. Jinak jsem maximálně spokojen i s odborníky. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

V dnešní záplavě sraček, které televize produkuje (kvantita namísto kvality), se najdou pouze dva pořady, které opakovaně sleduji. Jedním z nich je Buly. Nejen, že jsou hokejové přenosy profesionálně komentovány a přenášeny, ale díky skvělým reportérům a expertům se toho člověk taky hodně dozví. Klenot ČT, který snad nikdy neztratí svůj lesk. 100% ()

TheGunner 

všechny recenze uživatele

Buly dnes (29.11.2009) slaví 700 vydání a můžeme s čistou hlavou říct, že zaslouženě. Na tomto pořadu je vidět kus odvedené práce. Nesouhlasím s tím, že to není to, co bejvávalo, ba naopak se to podle mě dál zlepšuje. Hokej šel za dobu vysíláni tohoto pořadu hodně nahoru a studio se tomu dokázalo přispůsobit. Prostě tohle je milník mezi všema sportovníma pořadama. HC Vítkovice!!! ()

AriAries 

všechny recenze uživatele

Jako většina věcí v dnešní době, se ani Buly neubránilo přijímání nových trendů. Ze sportu se bohužel stává víc a víc byznys a i kvalita extraligy trpí nedostatkem financí a odchody hráčů. To vše se projevuje i na slovech komentátorů, kteří čím dál častěji zmiňují/propagují konkurenční ligy ať už jde o ty skandinávské, KHL, nebo NHL a více méně přejímají trendy zahraničních expertů a televizí, které se pak snaží otisknout do českého hokeje bez ohledu na to, jestli jsou pro něj vhodné nebo ne. Potažmo jestli českému hokeji ujíždí vlak z kvalitativní stránky, nebo jen z hlediska trendů které se přizpůsobují poptávce a jestli trend=kvalita. Jelikož jsou peníze jak tomu bohužel v současnosti bývá vždy až na prvním místě, je i na pořadu znát snaha o sledovanost, vychytávky, technické fígle a prodávat sport jakožto produkt. Pro člověka který se vzhlíží v hodnotách Pierra de Coubertina či Gutha Jarkovského je těžké se smířit s tím, že je trochu na ústupu skutečná podstata sportu. Přes to všechno má ČT nejlepší sportovní komentátory, nejlepší odborníky a jako člověk hokeji propadnuvší nemůžu ohodnotit nejlepší hokejový pořad na trhu jinak, než pěti hvězdičkami. ()

Reklama

Reklama