Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejvytrvalejší ze všech televizních magazínů na české televizní scéně vysílá od září 1992. Za předchozích 12 let uplatnilo Buly originální styl hokejové zábavy. První magazín Buly má pořadové číslo 448. Při plánovaném rekordním počtu TV-utkání je možné, že během finále dovrší Buly hranici 500 odvysílaných dílů. (oficiální text distributora)

Recenze (130)

Oudis 

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat....jediný pořad u nás, který se zabývá ELH. Myslím si, že všichni redaktoři a hlavně komentátoři odvádí skvělou práci, jakou konkureční TV nemá. Komerční televize nikdy nebude mít tak dobré komentátory jako má ČT (pokud je tedy nepřetáhnou). Robert Záruba hokej miluje a je to na něm vždycky poznat...je to takovej workoholik. ()

Kubasino 

všechny recenze uživatele

Těžko hledat lepší výplň o přestávkách hokeje. Jediný, kdo mě (a nejen mě) dokáže totálně vytočit, je Jana Niklová. Něco tak strašně protivného, nesympatického, neprofesionálního a neuvěřitelně trapného a omylného jsem nikdá neviděl. To je vlastně snad jediný důvod, proč jsem byl nucen dát hvězdu dolů. Jinak jsem maximálně spokojen i s odborníky. ()

Reklama

Forsetino 

všechny recenze uživatele

Při srovnání s podobnými pořady za mořem buly značně zaostává. Především stupidní rozhovory s hráči. Co se týče invence komentátorů, tak ta by mohla být také vyšší. Někteří se poslouchat dají, někteří příliš ne. Přesto v porovnání s imbecilitou, kterou předvádí mistři na Novasportu buly jasně kraluje. Tolik nepřesností a zbytečných žvástů jako umí předvést na Novasportu u NHL přenosů, to se snad ani nedá. Na Buly tudíž můžu koukat i s komentářem a na české stanici. Přestávkový program by také mohl být pestřejší, než jen sestřih Zlaté helmy... a historické medailonky. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že nelze hodnotit sportovní přenosy, jak tu mnozí zmiňují. Když už ale na ČSFD máme zástupy odpadních filmů, proč tu nemít jeden z nejkvalitnějších sportovních pořadů u nás? O Otíkovi si můžeme všichni myslet své, ale nikdo mu neodpáře, že šéfuje našemu nejlepšímu sportovnímu zpravodajství. Buly je pak jakýmsi Olympem, i přes humorné postavičky Záruby, Dusíka, Vichnara a nastoupené mladé generace. Jsou to právě tito pánové, kteří dělají Buly zajímavým a zábavným zároveň. ()

Slam7 

všechny recenze uživatele

Hokej je jeden z mejch nejoblíbenějších sportů a extraligu sleduju celkem podrobně a BULY mi dává největší přísun aktualit z českýho hokeje. K přímýmu přenosu vybranýho zápasu navíc sestřihy ze všech dalších stadionů, rozhovory, aktuální vysledky, zlatá helma, elektronická tužka atd...ale hlavně super komentátoři a moderátoři!!!!!!! ()

Reklama

Reklama