Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejvytrvalejší ze všech televizních magazínů na české televizní scéně vysílá od září 1992. Za předchozích 12 let uplatnilo Buly originální styl hokejové zábavy. První magazín Buly má pořadové číslo 448. Při plánovaném rekordním počtu TV-utkání je možné, že během finále dovrší Buly hranici 500 odvysílaných dílů. (oficiální text distributora)

Recenze (130)

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Buly je mojí největší předností v televizi. Doba jde stále nahoru, takže je jasné, že to nebude pořád to stejné. Mění se ale akorát noví pracovníci ČT a vizáž ČT. Přenosy pořád vedou. Ohromně posunul celou tuto televizní úroveň hokeje Robert Záruba, kterému jsem za to strašně vděčný, jak se o vše stará a jak mu na tom záleží a jak jde vidět, že to nedělá pro prachy. U některých přenosů jsem zažil opravdové nezapomenutelné nervy a nemusíme chodit daleko. A když se do toho přidá Robert Záruba, Holzel, Dusík, Ondřej Zamazal, tak je to hokejový zážitek se vším všudy. Také me udivuje, že právě BULY je zde na csfd, ale na tom nic nezměním. Ještě jednu věc bych sem napsal: "Važme si našich reprezentantů a buďme na ně hrdí, teď ale nemyslím Jágra ani třeba Pavelce, ale kompletně všechny české sportovce!" ()

PaulBarva 

všechny recenze uživatele

Dneska je moderní nadávat na Zárubu, potažmo ČT. Jenže já si pamatuju začátky Buly. A oceňuju důsledek toho, co Záruba dělá a co ho baví. Důsledek je velká sledovanost hokeje v televizi. Na to se nabaluje zájem sponzorů, díky čemuž je v hokeji víc peněz (srovnání od revoluce po současnost). Kvalita studia je taky nadprůměrná. Jasně chyby se najdou, ale to všude. Srovnání s Novou nebo např. slovenskou televizí, co se týče extraligy a MS, je z mého pohledu více než jasné. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jako komentátoři stále více chybující statistik a hokejový nadšenec Záruba, chemický prvek Dusík nadužívající slovo "prostovlasý", občas vtipný Hölzel a dvojitý salchov Vichnar, jistící to raději už jen ze studia. K tomu experti vládnoucí slovem i el.tužkou: chytrolín Králík a zmatený Zajíc, nevýrazný Antoš se rty kubánské tanečnice, někdy až moc objektivní rudooký Hosták, pohodový Pospíšil, "pojď sem, kam jdeš" Richter a nad tím vším Ota černá záře nad Kladnem, jehož z funkce sesadí snad jen chmurný žnec. Co se profesionality týká, zažívá Buly v současnosti docela progres a bez problému si udržuje pozici domácího jednookého krále.. ()

Kubasino 

všechny recenze uživatele

Těžko hledat lepší výplň o přestávkách hokeje. Jediný, kdo mě (a nejen mě) dokáže totálně vytočit, je Jana Niklová. Něco tak strašně protivného, nesympatického, neprofesionálního a neuvěřitelně trapného a omylného jsem nikdá neviděl. To je vlastně snad jediný důvod, proč jsem byl nucen dát hvězdu dolů. Jinak jsem maximálně spokojen i s odborníky. ()

skrblik007 

všechny recenze uživatele

ČT má výborné komentátory, kvalitní přenosy zápasů a o přestávkách zajímavé rozhovory, rozbory a reportáže. A to platí jak pro domácí hokejovou scénu, tak pro mezinárodní turnaje, při kterých je organizace ještě náročnější. Celý štáb v čele s fenomenálním Zárubou odvádí dlouhodobě velmi kvalitní práci. ()

Reklama

Reklama