Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní zábavný pořad, kde tři soutěžící hádají písmena pořekadla nebo pranostiky, získávají za to body, které mohou navýšit otáčením kolotoče, nebo naopak zbankrotovat. Na konci si vítěz vylosuje obálku s výhrou. (vilusinska)

Recenze (233)

P/\/EL 

všechny recenze uživatele

soutěž pro starý báby(a někdy hodně tlustý) - nj, tolerance, já vim, je to spíše smutné(jestli byla taková většina penzistek a postarších dam....ikdyž ono ve světě..asi stejný), nj., musim říct, že Poulíček (ti další méně) si zaslouží trochu obdiv, pracovat s takovym materiálem, nevim, jestli to za tu popularitu stojí.......čím lehčí soutěž - tim větší mívali soutěžící problémy - zejména s koncentrací, krátkodobá paměť vypovídá službu - kdoví, jestli to je teda národní průměr, achich, nebo - k tomu se spíš přiklánim já - nervozita z přítomnosti sexy Poulíčka.......jo, tim to muselo bejt....určitě...ale zase, jestli to lidi - pani bavilo.....to je stejný jako s telenovelama a s dalšíma věcma, třeba to prostě jinak nejde...ehm.. -- http://www.youtube.com/watch?v=MEikRhDOu4U&feature=channel_video_title -- http://www.youtube.com/watch?v=UDtnJQRMrvg&feature=related ()

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Díky ČSFD a zpětný reminiscenci do 90. let se vážně dost divím, na co jsem to tenkrát čuměl v TV. Tento pořad byl nejpokleslejší způsob zábavy pro idioty, kteří točili kolotočem a idioty, kteří se na to dívali. Do toho tam postával poďobaný Poulíček a nasraně komentoval marné pokusy vypatlaných bab o uhádnutí písmenka. ()

Reklama

blackkocour 

všechny recenze uživatele

P jako Pavel Poulíček, a jeho zhulený kolotoč, je vedle klasických brainwashů, které nás v 90.letech zásobovala TV Hovna a Železná vláda, každodenní lobotomii do našich televizorů. Paní Marie z Kouřímy, pouliční výbor, Emil co rád prcá, specializace na hysterii a skifi, strašidýlko Bubo Bubo, Rak co nám zabil Ferdinanda, Dáma s malou čočkou, O jako Ondatra, M jako Marta, u s háčkem, Anton střelec ostrostřelec, je to v hajzlu, a dalších sto tisíc zvěrstev, co dokáže lidská duše vypustit ze své prdele, to všechno byl kolotoč. Podle mě tam všem povinně stříkali rajský plyn, jinak si to nedokážu vysvětlit.. ()

tetraedr 

všechny recenze uživatele

Musim říct, že takový skvosty, jako se najdou mezi soutěžícími tohoto pořadu, se jen tak nevidí. Blikající kolotoč se navíc vesele točí a poblikává si poté, co ho obézní důchodkyně Zdražmila Soukupovna, která mimochodem ráda čte a chodí na vycházky se psem, roztočila svými levicovými prsty div ho neurvala. To celé se děje pod taktovkou moderátora známého jako učesaná prdel. Opravdu palec hore. Dávám jednu povinnou lidově-demokratickou rudou hvězdu. Nechť nás i nadále vede k zářným zítřkům a dalším takovýmto pořádům jenž televizní zábavu vrací o 1354651681681 let dozadu! ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Svého času značně oblíbená a populární soutěž převážně u středního a staršího publika. Díval jsem se na ní občas i já s mamkou a docela jsem se u toho zasmáli. Je bez debat že do té doby ještě ne moc známému sporťákovi Poulíčkovi zvýšila popularitu, sám se nálepky "kolotočáře" dodnes pořádně nezbavil...Po jeho odchodu a následné pokračování s Gondíky to byl už jen slabý odvar. "Posuňte to o dvě a jestli tam bude bankrot tak vás přerazím"! Vzpomínáte na legračně zmatenou a prchlivou paní Svatavu? Nebo na jinou paní, která ráda skifi namísto scifi? :) "Prosil bych F jako Fčela" ... :D! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Kolotoč je česká verze anglického pořadu Wheel of Fortune. (Kmotr76)
  • Za správné zodpovězení tajenky vyhrál soutěžící nejprve 3000, potom 5000 korun. V první řadě pořadu si soutěžící, který získal nejvíce bodů, mohl odnést ceny jako nádobí a elektroniku, ve druhé řadě si odnesli jen peníze za správně zodpovězenou tajenku. Ve třetí řadě soutěžící, který získal nejvíce bodů, na konci pořadu točil kolotočem, ten měl pod hrací částí „okénko“, kde byly možnosti výhry. Nejvyšší výhra se skrývala za Jackpotem. Další možnosti výhry byly mezi 10 000 - 20 000 korun. (Zdroj: Wikipedia.cz)
  • První studio Kolotoče mělo design poutě z 30. let. V roce 1999 dostal kolotoč nový design a soutěžící netočili kolotočem, ale „zařízením“, které rozpohybovalo kolotoč na plátně. Poslední design kolotoče byl moderní a připomínal americké studio. (Kmotr76)

Reklama

Reklama