Reklama

Reklama

Panika v městečku

  • Belgie Panique au village (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kôň má narodeniny. Jeho spolubývajúci, kovboj a indián doslova priťahujú problémy a katastrofy. Tentoraz sa rozhodnú darovať koňovi tehlový gril. Internetová objednávka tehál má však následky nečakaných rozmerov. A akoby toho nebolo dosť, počas noci začnú záhadne miznúť múry ich domu. Honba za zlodejmi z vodných hlbín ich zavedie do stredu zeme a do rúk dvoch šialených vedcov uprostred večného snehu a zimy... Podarí sa im získať svoj dom späť? Stihne kôň hodinu klavíra u svojej tajnej lásky, madam Longrée? Vo filme plnom absurdných a originálnych situácií autori rozhýbali klasické plastové postavičky z detských čias. Film vznikol na motívy rovnomenného seriálu. (maryam)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (381)

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Indien, Kauboj a Ševal jsou bezpochyby nejúžasnější plastová trojka v dějinách kinematografie. Skvělá komedie, která nešetří absurdním humorem a oživuje vzpomínky na dětská léta strávená s vojáčky dobývajícími pevnosti z lega. Panika v městečku není nic jiného než čirá radost ze hry, fantazii se zde meze nekladou. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

To bylo tak správně šáhlý! :) Zajímalo by mě kolik dohromady potřebovali figurek, protože tolik póz vždycky nahodili.. Jinak Pan Kůň rules - ta postava je vtipná a to nemusí mít ani dialog. A taky pronesli skvělou větu, která zněla nějak takto: MOC TOHO VYPIL, PIVO JE HOLD MOC LEVNÝ, MĚLO BY BÝT DRAŽŠÍ!!! :DDD ()

Reklama

Rogue 

všechny recenze uživatele

Kovboj, indián a kůň a bydlej spolu v takovym baráčku... indián má pokoj s kovbojem, takže jsou asi trochu teplí, ale kůň je zabouchlej do paní koňový, co učí v hudebce. No a kůň má narozeniny a tak mu indián s kovbojem chtěj postavit barbecuje gril. Jenže když objednávaj cihly po netu, tak omylem místo 50 cihel objednaj 50 miliónů. A tak aby se kůň nenasral (protože nejspíš všechno platí), tak ty cihly naskládaj nahoru na barák. Jenže ono jim ho to zarazí do země a tak musej postavit novej. No, jenže když ho rozestavěj a ráno vstanou, tak zjistěj, že jim ho ukradli potápěči z jezera od sousedů a paní potápěčová jim tam dělá vafle. No a tak o ten barák začnou válčit a házej po sobě mečouny a střílej krávy a tak. Jo a taky jsou chvilku na antarktidě, kde jezdí skupinka šílenejch vědců v obrovskym plechovym tučňákovi, co odpaluje sněhový koule. ()

matrosh 

všechny recenze uživatele

hodně zajiímavý animovaný serial. schválně říkam serial a ne film protože se jedná o pásmo krátkých filmů, které jsou sami o sobě hodně povedené, originální a zábavné a hodnotil bych je na 5*. Ovšem filmová podoba je doslova ubíjející. čím víc těch dílu je tím víc se modlíte aby už byl konec. a z toho důvodu jdu na 3* ()

MA.KI 

všechny recenze uživatele

Trojice přátel a spolubydlících – Kůň, Indián a Kovboj – zažijí spoustu bizarních situací v této akční surrealistické komedii, v níž belgičtí animátoři Stéphane Aubier a Vincent Patar rozpohybovali plastové figurky z dětství, a to technikou zvanou stop motion. ~ Film je snovým dětským světem, kde neplatí logika ani základní fyzikální zákony a kde se setkáte se spoustou bláznivých nápadů a gagů. První půlhodina rozhodně lepší než zbytek, nicméně přesto lze Panique au village jako oddychovou záležitost jednoznačně doporučit. Protože kde jinde uvidíte koně ve vaně, krychli z padesáti miliónů cihel na střeše domku anebo krávy létající vzduchem sem a tam!!? ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Film je natočen podle stejnojmenného seriálu, kde kovboj, indián a kůň vystupují v každodenních pětiminutových skečích. (Terva)
  • Snímek vyhrál cenu diváků na Fantastic Festu 2009 v texaském Austinu. (Terva)
  • Za 260 dnů se dvojici animátorů podařilo oživit na 1500 plastových protagonistů - každou postavičku bylo třeba nejméně dvěstěkrát naklonovat a rozhýbat do souvislého pásma. (Sinecod)

Reklama

Reklama