Reklama

Reklama

Goalissimo

(pořad)
všechny plakáty
Sportovní
Česko, 2007, 48 min

Angličtí tvůrci magazínu připravili výběr z renomovaných i neznámých fotbalových soutěží světa.

Nechybí ani souhrn evropských lig. Góly z Německa, Itálie, Francie, Nizozemska, Portugalska nebo Skotska. Záběry z utkání tuniské, ale i marocké nebo alžírské ligy působí v přívalu nejlepších soutěží světa hodně exoticky. Bonbonkem je výběr nejlepších zápasů argentinské a brazilské ligy (sestřih utkání Bocy Juniors, River Plate nebo mistrovského celku Estudiantes de la Plata, portrét nejčastěji skórující brankáře světa Rogeria Ceniho ze Sao Paola). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Až tak dobrý sportovní pořad to není, ale na ukrácení dlouhé chvíle to stačí. / Viděné epizody cca *10.dílů / ( Hodnocení: 6/10 ) ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pořad o fotbale nemůže být špatný. Navíc tady se jedná o sestřihy zápasů zahraničních lig. Takže skvělá podívaná. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Více takovýchto pořadů. Jsem sportovní sázkař a tak uvítám stručný přehled gólů z veškerých soutěží. Děkuji tvůrcům, že se nebojí "zabrousit" i do "neznámých" fotbalových soutěží světa. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Sestřihy, souhrn, tabulky. Sestřihy, souhrn, tabulky. Sestřihy, souhrn, tabulky a ještě jednou sestřihy, souhrn, tabulky. Svůj účel to však plní. Byť by se určitě dala použít i zajímavější forma. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn futbalový magazín. Kvalita nie je veľká, ale dá to celkom zaujímavé informácie, ktoré v iných magazínoch o futbale nie sú, lebo sa zaoberajú iba niektorými najlepšími vybranými ligami a zápasmi. Tento zahŕňa aj menej ukazované a vie mi dodať aké také informácie. Nie je to však nič moc, či už kvalita alebo spracovanie. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Nelseduji pravidelně, ale když už náhodou na tenhle pořad natrefím v TV rád se mrknu, když nic jiného nedávají v TV solidně zabaví... ()

Venkovan 

všechny recenze uživatele

Sestřihy utkání z různých fotbalových lig zejména Nizozemsko, Belgie, Švédsko, Argentina, Brazílie. Čtyři hvězdy za absenci nejlepších lig světa tzn. Anglie, Španělsko. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

,,Angličtí tvůrci magazínu...,, a v titulku máme zemi původu Česko... Pěkně! Já jsme naprosto spokojen sestřih z fůry světových lig k tomu tabulky atd.. co víc by si mohl fanda fotbalu přát? 5z5 ()

Cejny 

všechny recenze uživatele

Perfektní pořad o dění ve světové kopané. Akorát ty komentáře by potřebovaly zlepšit, proto dávám, jen 4 hvězdičky. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

1) nevím co to dělá na csfd 2) je super že to divákovi v ČR přiblíží africké a jihoamerické ligy 3) nemám-li prává na nějakou soutěž, tak jí tiše vynechám a ne že udělám příspěvek z fotek v magazínu... 50% ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

+ nesoustředí se jen na top evropské ligy, ale zabrousí dokonce i na jiné kontinenty / - u řady soutěží nemají tvůrci pořadu vysílací práva k highlightům, takže část pořadu vyplňují jen komentované fotografie Celkově pořad, který v TV nevyhledávám, ale když na něj narazím, tak se klidně podívám. ()

Reklama

Reklama