Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý manželský pár (Sarah Shahi, Milo Ventimiglia) má veľa problémov po strate ich syna. Aby to nestačilo, život im začne komplikovať aj záhadná návštevníčka. Je ňou vystrašené dievča, ktoré o sebe tvrdí, že prežilo autonehodu a teraz ju prenasledujú záhadní maskovaní muži. Tí krátko po jej príchode prichádzajú do domu a začína sa desivá hra na mačku a myš! (Kadas97)

(více)

Recenze (88)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po pravdě řečeno docela mě to štvalo. Ani náznakem jsem nevěděl z jakého důvodu, kdo a podobně. Jasně, že tohle nemohli vyslepičit v celé své nahotě, ale mírný náznak bych uvítal. Takhle jsem musel vzít zavděk jen slušnou kamerou. No a pak přišel ten konec a mě se rozsvítila nad hlavou ona pomyslná žárovka. Pak jsem musel uznat, že tady někdo přemýšlel, ač se nechal inspirovat u dvou mnohem slavnějších filmů. Přesto jsem toho názoru, že Static mohl být mnohem záživnější. I tak se ale jedná o nadprůměr. 60% ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Po technickej stránke je to bomba, to som vážne neočakával. Parádna atmosféra dokonca lepšia ako v nedávno videnom Home Sweet Home čo som bol príjemne prekvapený. Stále som bol v napätí, čo sa to tam vlastne deje, kto sú tí maskovaní ľudia, čo vlastne chcú resp. o čo im kurva ide. Ten záver ma trošku šokoval, vôbec som ho neočakával a rozmýšľal som či to bol dobrý nápad alebo nie. Predsa len, niekedy Vám stačí obyčajný záver, ale mystika nezaškodí. Spokojnosť ale dostatočná. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Atmosférická jednohubka oscilující někde mezi The Strangers a Ils. Brutalitu ale nečekejte. Kromě sympatického obsazení (kočička Paxton, Milouš "v podzemním krytu mi ruplo v bedně" Ventimiglia a Sarah Shahi, na kterou jsem zrovna včera narazil ve Slyově Bullet to the Head) totiž útočí na diváka hlavně skrz napětí, které úspěšně šponuje do samotného finále. Tam však díky opravdu se nehodící pointě ztrácí důležité body. Atypická "home invasion", jen co je pravda. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Dlouhé čekání na něco, co vůbec nepřišlo. Čekal jsem úplně něco jiného, na druhou stranu jsem byl dost překvapený. Na zajímavé rozuzlení se vyplatilo čekat. Technicky dobře zvládnutý horor, který neurazí a ten kdo si počká na závěr, snad nebude litovat. Bohužel tu hodinu nudy nebo spíše pomalého tempa už mi nikdo nevrátí .. 5/10 = 58% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Od samého začátku měl film nášlápnuto velmi dobře, kdy se vezl na vlně kvalitní atmosféry. Co na tom, že krapec vykrádá The Strangers a podobné, mám tento typ filmů rád a zas tolik jich není. Kopanec do vajec ovšem dostává příběh v těžko pochopitelném závěru, jemuž neprospělo hlavně velmi hrubé a zdaleka ne dokonalé složení skládačky. Taktéž jsem si všiml, že Milda závěr nezvládl ani přibližně jako v The Divide. Ostatní herecké osazenstvo včetně toho maskovaného je úplně OK, filmařina se dá označit taktéž jako zdařilá, navíc beru jako plus, že mě ten film donutil opravdu zapřemýšlet (ať už více či méně úspěšně). Jsem na vážkách mezi 3* a 4*, ale jako kombo The Strangers a Vysněného domova dávám to vyšší, protože tenhle kousek za pozornost stojí. 70% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama