Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři lidé beznadějně uvíznou v chatce uprostřed hlubokých lesů. Každý z nich směřoval jinam a každý se tu objevil z jiného důvodu. Nedostatek jídla a vody je nutí jednat. Postupně ale zjišťují, že něco není v pořádku. Zvláštní sny jim ukazují cosi z jejich života a přes vzájemnou odlišnost nakonec zjistí, že toho mají společného víc, než je na první pohled zřejmé. (Teabag)

(více)

Recenze (129)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

No to se podívejme, co se dá ještě vylovit v roce 2011. Hned z kraje, nejedná se o horor ani omylem, proto spousta lidí hodnotí tak nízko, čekali totiž něco, co pak nedostali. Nic takovýho jsem já absolutně nečekal vzhledem k první polovině, vypadalo to spíš na survival. Ale přitom stačí jedna chata uprostřed obyčejnýho lesa, pár herců, kteří se tam objeví náhodně a trocha fantazie. A hned z toho vznikne luxusní mysteriózko, který svojí pointu má. Jen ke konci ty efekty z bombardování dost utvrdily, jakej že to má vlastně rozpočet, ale to je jen minimální kaňka. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Príjemný mysteriózny thriller s hororovým nádychom o troch ľuďoch, ktorí sa nezávisle od seba, vďaka nehode ocitnú pri chatke v lesoch, odkiaľ sa im však nedarí vymotať. Od prvých scén som bol v tom, že viem o čo tu pôjde (Reeker, Dead End...) a bolo mi až divné, prečo by to urobili tak predvídateľne. Napokon ma to ale prekvapilo a prišiel zvrat, trochu podobný tomu v Identity, ktorý zamiešal karty. Bohužiaľ sa však od tohto momentu upustilo aj od všetkých hororových náznakov, ktoré sa tu objavovali, film zmenil smer v štýle Butterfly Effect a takto doplával až do finále, zakončeného odfláknutým vysvetlením. Na druhej strane som rád, že sa aspoň o nejaké pokúsili, keďže v závere som už mal pocit, že to proste ukončia a objasnenie vypustia úplne. Celkový dojem mám ale pozitívny; bolo to pekne natočené, s dobre vybratými hercami, zaujímavou atmosférou a napriek niekoľkým nudným a predvídateľným úsekom sa mi to páčilo. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

New Hampshire? Wisconsin? Nebo snad Jižní Dakota? Kdepak, tahle trojice se nachází v 51. státu USA - v Prdeli a jejím guvernérem je prodavač za pokladnou, co čte jakoby náhodou knihu s názvem „A Timescape“.. Zajímavá, patřičně mysteriózní zápletka o činech a jejich důsledcích, kterou sráží otálení hlavních hrdinů s položením si klíčových otázek, prkennost mladého Clinta či třeba tragikomicky natočená scéna leteckého bombardování. Píseň při úvodních titulcích (Stellastarr - My Coco) byla na Vejdi nikam asi to jediné, co mi utkví v paměti.. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Výborná atmosférická haluška a zároveň příjemné filmové zpestření. Opuštěná bouda, tajemný les, mrazivé počasí, primitivní podmínky a tři mladí lidé.. Kontakt navazují postupně, tápou v nejistotě a vzájemné nedůvěře, dějí se tu zvláštní, těžko vysvětlitelné věci a tísnivé pocity nabývají na intenzitě.. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Více než polovina filmu působí jak kdyby jí napsal King. Mysteriózní atmosféra plná tajemství a záhad, které divák má chuť společně s dějem rozkrývat. I přes naprosto tragické dialogy a chvílemi ochotnické výkony ústřední trojice v čele s Eastwoodem, který fotrovi zatím nesahá ani po kotníky, to svým způsobem funguje naprosto správně, minimálně na poli béčkových mysteriózních thrillerů. Problém nastane tehdy, kdy se všechna "tajemství" odhalí (postavy se k nim konečně prokecají). Po nich se totiž celá záležitost zvrhne v neskutečně překombinovanou a přehnanou sračku, která celkem dobrý dojem nekompromisně pochčije a zařadí film do šedého průměru, na který si divák druhý den ani nevzpomene. 40% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Keď Jody (Sara Paxton) ukázala etiketu značky výrobcu svojej vesty spolu s peniazmi, aby ukázala, z ktorého roku pochádza, na oboch bol rok 1984. O chvíľu neskôr však tvrdí, že pochádza z roku 1985. (misterz)

Reklama

Reklama