Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nyní již celkem pohaslé mladické duo nikde díky bohu nepůsobí... A tak můžeme poděkovat opět nově za "zábavný" a "vtipný" pořad.Zase je to jeden z řady nevtipných a zbytečných pořadů ale jak říkám jsou i horší věci bohužel bych se za jednu hvězdu k tomuhle pořadu musela studem propadnout do země takže lepší než odpad tomu nedám. ()

duklak2 odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytečný pořad, který si zaslouží horší hodnocení než odpad. I když, existuje? Vždyť každý má doma net a videa si můžeme pouštět kdy se nám bude chtít. Je rok 2010 a tento pořad ještě nevysílali. Že by ho zrušili? Vlastně ne, teď běží v telce upoutávka že bude stahovák od února znova běžet. A máme se prý na co těšit. Jelikož vysílací čas bude po desáté večer, tak prý vidíme i lechtivá videa. Ale bude to už beze mě, protože já se dívat nebudu. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Kotka popravdě moc nemusím, ale pokud se spojí s Mádlem, dá se vydržet. Jejich hůmor je někdy trapný, ale někdy vážně pobaví...Tento pořad ale nebude mít moc dlouhého trvání. Kdo by chtěl vidět nějaké "vtipné" videa, ví, kde je hledat (pouze jedna z možností), ale rozhodně kvůli tomu nebude čekat u televize až budou dávat Kotka a Mádla. Docela zbytečný pořad na zabrání nějakého času v sobotním odpoledni, protože nemůžou přece vysílat 40 minut reklamy... ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Občas tam pustí video, které je zajímavé, ale valnou většinu už každý průměrný člověk, nudící sedící, xkrát viděl na youtube. Mnohdy tam dají videa, která jsou tak nezajímavá, že nechápu podle jakého systému ta videa třídili. A to jejich šaškování? Ubohost, ze snahy o zalíbení vychází stočené hovno korunované pažitkou, asi tak by se Stahovák dal namalovat. Kotek a Mádl dávno dohráli, vo co jim jako de? ()

Aintcha odpad!

všechny recenze uživatele

Z dvojici Vojtěch Kotek a Jiří Mádl se mi chce možná tak akorát zvracet. Už jako herci mi přijdou dost trapní, natož jako moderátoři. A celkově pořad Stahovák mi přijde zbytečný. Jako jediné plus vidím jen v tom, že si někdo dá tu práci a najde pár vtipných videí z youtubu. Možná bych hodnotila lépe, kdyby se to alespoň jmenovalo Roztahovák :-) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama