Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Představte si, že jste v nějakém klubu na koncertě a po každém songu nastoupí na pódium duo křečovitých konferenciéru bláhově přesvědčených o kvalitách vlastního ostrovtipu. Za čas v lepším případě přiletí plivanec, zapalovač, či rajče, v tom horším plný půllitr nebo barová stolička. Chápu, že je to asi zacíleno na věkovou skupinu, která se nestačí tlemit, gebit a říkat, jak je to há-cé, ale já při ohňostroji marnosti těch dvou moderátorských "fejků" zažívám jen stud a ze zdi už snímám práškový hasicí přístroj s přáním, aby byl můj hod pokud možná co nejpřesnější.. ()

ToddB odpad!

všechny recenze uživatele

Rozumím tomu dobře, že tento pořad je určen jako sociální pomoc pro lidi co se ocitli na dně a nemají tudíž přístup k internetu a k Youtube? Mimochodem po tom co Nova Youtube už používá ve zprávách jako hlavního dodavatele obrazových zpráv už jen čekám, kdy bude Nova kopiema filmů z Youtube oblažovat v hlavním vysílacím čase. Inu šetřit se musí. :-) ()

Reklama

wosho 

všechny recenze uživatele

Něco jako Neváhej a toč! bez nýmanda Hrubeše s Kotkem a Mádlem. Nápad postavit pořad o videí na netu je buď geniálním tahem producenta (za málo peněz hodně muziky), či důkaz tvůrči krize dramaturgů z novy (čím nahradit pořad Eso pro teen). Tak jako tak, každý díl Stahováku je na jiné úrovni kvality, která zavisí na zajímavosti videí a schopnosti dua moderátorů .A to má obří rozpětí od nejhlubší debility, po akceptovatelnou ujetost k normálnímu moderování pořadu pro puberťáky. Ale životnost tomu moc velkou nedávám. ()

Perfo odpad!

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na reprízovanej díl ve dvě ráno a musím říct, že pohled na buldočka po faceliftu Mádla a zkoksovanýho učně z gaybordelu Kotka při tý rádoby vtipný, free cool a in nova show, kterou režíruje asi nějakej ztripovanej gibon s větvičkou v uchu ve mě vyvolalo tak neuvěřitelně intenzivní pocit k blití, až mě to samotnýho překvapilo. ()

Alpachino 

všechny recenze uživatele

Youtube videa komentovaná klasickým pubertálním komediálním duem Mádl a Kotek. Všechny ty jejich blbosti a srandy co dělají jsou hezké, ale pořad pro mě poztrácí smysl vysílání. Věřím že pro 14 leté pubertální děti to je "cool" pořad, ale jinak zbytečné mi přijde. Nejvíce mě na pořadu obtěžuje to vysvětlování těch pojmů, to je fakt strašný. Normálně bych hodnotil jednou hvězdou, ale za moderátory dávám dvě. 35% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama