Reklama

Reklama

Tetsuo: The Bullet Man

  • Japonsko 鉄男 THE BULLET MAN
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Tsukamoto se po více jak dvaceti letech rozhodl zrecyklovat Tetsua, nadačasový, extravagantní a brutální cyberpunkový snímek. Tetsuo s pořadovým číslem tři, ale nepřináší nic nového, až na nepřekonatelnou nudu. Obehrává staré principy, triky a vůbec všechno až na obnovený děj, ale ten je natolik nezajímavý, že by snad bylo vhodnější rovnou natočit remake. Tohle byl krok do bláta, ale snad se z něj Tsukamoto v budoucnu vyhrabe. Velké zklamání. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Nie je to tak zbytocna recyklacia seba sameho ako v pripade Simizuoveho nekonecneho navratu k teme Ju-on, ale aj tak Shinya v mojich ociach tymto tretim dielom nepirnasa nic nove, co by uz nebolo povedane v minulych dieloch. Tam kde tento rok imho District 9 v oblasti "kyberpunkovych tem" prinasa novy vietor (a nie neporovnavam tie filmy z hladiska rozpoctu), kde synerigcky zname zlozky spaja do vzrusujuceho noveho celku, tam Shinya len v modernom have oprasuje stare zname. Povacsinou japonske a povacsinou nadsene publikum dojmy z projekcie trochu vylepsuje. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Som iný ja ( ináč fanúšik ,,nepatričných,, filmov ), alebo sú ,,iní,, oni, diváci, ktorých Tetsuo zaujal? Celá ( momentálna ) trilógia išla mimo mňa a to dosť veľkou okľukou. Uznávam bláznivý a vizuálne určite nie stroho podaný námet, ale to je viac menej všetko. Je to vždy o tom istom, o chlapíkovi, ktorý pri nejakej rodinnej traume zistí, že je teda riadne ,,pako,, so železným vedomím taviacim sa do tela. A pocíti to aj dosť široké okolie. Viem, že meniť zažité, je komerčná fatalita 50/50, ale... ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Asi něco podobného bych cítil, kdyby původně syrová, technicky sice amatérská, ovšem na druhou stranu velmi opravdově znějící punková kapela vinou úspěchu prešla na technicky sice vytříbený, ovšem silně sterilní punkrock pro rádoby alternativní cosmorebelky. Tak na mě totiž třetí Tetsuo zapůsobil. Původně nekompromisní undrergroundový snímek ignorující očekávání diváků a klasickou filmovou estetiku se transformoval do obvyklými schématy postiženého souboje jedince se zlou korporací, vyznačující se zmateně snímanými akčními scénami, znovunalezením rodinné jednoty po smrti dítěte a ulepeným happy endem. Velmi smutný pohled na zakončení jedné legendy. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Z prvního dílu jsem se zdravou myslí a pohodou na duši neodcházel. Spolupráce obrazů s hudbou mi zprostředkovala zatím psychicky nejhorší filmový zážitek, bylo mi fakt ouzko. Dvojku jsem tedy s díky odmítl a toto druhé pokračování se mi dle traileru zdálo pro mne stravitelnější. A opravdu je tenhle Tetsuo oproti originálu hodně soft, méně intenzivní, tolik do mě nebušil a po dokoukání jsem nemusel na procházku k psychiatrovi. Takže bylo více prostoru sledovat i příběh, ale ten mě příliš nezaujal, trochu nuda, na druhou stranu pár scén bylo ( opět i díky hudbě ) vážně hustých a bizarních, v pro mě přijatelný míře.. Sečteno podtrženo je to stejně pořád psycho, kerý hodně lidí nedá, ale narozdil od originálu tohle do blázince nikoho nedostane a časem z hlavy vyprchá. PS: originál je u mne buď za odpad nebo za 5* .. Tetsuo III je ale uplně jiný film, tady je to hodnocení snažší. [4/10 listopad 2010] ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama