Péter RudolfKamera:
János VecsernyésHudba:
Tamás SzarkaHrají:
Péter Rudolf, Gábor Reviczky, Imre Csuja, Sándor Gáspár, József Szarvas, Lajos Ottó Horváth, Árpád Besenczi, Roland Selmeczi, Gyula Bodrogi (více)Obsahy(1)
Když se zdá, že všechno jde příliš hladce, dostaví se obvykle potíže. U dobře známého bufetu Üvegtigris se ale potíže dostaví, i když se předtím nedařilo. Známá šestka cítí, že je třeba s tím něco dělat, ale nic s tím nesvedou, protože jim do toho vždy něco přijde: svatba, pohřeb, meteor, mapa, aligátor nebo kolotoč. Lali se i tentokrát snaží dostat svůj podnik do světových rozměrů, ale nedovolí mu to vnější obtíže. Jeden z místních architektů by rád postavil obytné prostory poblíž jezera, kde se bufet nachází, a chce odsud Laliho vyštvat i s jeho podnikem. Lali se však nevzdává a s pomocí svých kumpánů architekta pěkně odpálkují. (padawan88)
(více)Recenze (2)
Výborné pokračování veleúspěšné jedničky, která seriózně navazuje v příběhu. Vtipy jsou nové, neokoukané. Prostě paráda!!! ()
Tahle libůstka rozhodně není pro intelektuální slušnáčky, vyžívající se v korektnosti slovní i obsahové. Tady lítaj píči vzduchem jedna báseň na absurdní situace navauje ještě absurdnější řešení a partička neorotdoxních hungárů rozesměje každýho, kdo nebere tenhle svět jako jednu velkou učebnu korektnosti. "Máš nealko pivo ? " "mám" "tak ty chcanky vylej a dej mě pořádný pivo" . Nic mně letos v kině nepobavilo víc než tahle píčovina. Jen musím oponovat kandidátovi na prezidenta a pořadeteli 3kino v jedné osobě uživateli Mulosz, že bych se s takovejma lidma nechtěl setkat......já klidně i pivko bych s nima dal, protože copak může být člověk co přitáhne kolotoč někam k silnici a čeká bohatsví a slávu špatnej ? Ve filmu uvidítě nejbizardnější přiznání a výslech současně. ()
Photo © Budapest Film