Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pořadu CYKLOTOULKY provází Michal Jančařík. Jezdí na kole po českých městech a vesnicích a pořádá rozhovory se starosty, místostarosty i dalšími zajímavými lidmi, představuje celému národu různé zajímavosti a památky našich měst a vesnic. (kapsomut)

Recenze (20)

pOne 

všechny recenze uživatele

Pokud jde o obsah, tak bych uvítal více té cyklistiky (když se pořad jmenuje Cyklotoulky) - nějaké mapky, více popisů cyklotras atd. Takto je to taková regionální "Toulavka" na kole. Trošku mi vadí ještě poněkud násilná forma reklamy - propagace různých hotelů, penzionů a restaurací. Nicméně i tak (asi) jediný důvod, proč (třeba) přepnout na Public TV. Jako inspirace na cíle (nejen) cyklovýletů dobré. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Vidět vše není v lidských silách, stačila mi zhruba třetina, některá pokračování stojí za to, jiná méně. Je mi jasné, že pořad monituruje i Slovensko a tak je třeba spolupráce bývalých soudruhů. Mě neskutečně irituje ta "Slovena" Brodnianska, taková obdoba české fifleny Michaely Mauerové, průvodkyně Bedekru, kde se jí málem podařilo mi znechutit mou milovanou Francii. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Sice moc nemusím "pana Rosničku" alias Michala Jančaříka, vždy s povděkem kvituji jakékoli dílo, propagující krásy naší krajiny. A to nejen přírody, ale i obcí a památek. Je-li tato aktivita spojena s pohybem, jen lépe pro naše zdraví, nejen duševní. Jen by mohl zajíždět i mimo notoricky známá místa a rozprostřít svou pozornost také na místa poněkud opomíjená. ()

MajkHany 

všechny recenze uživatele

Strašně pohodová záležitost, svým způsobem mám tento relaxační pořad rád, až na.... Problém je v tom, když se pak na ten pořad díváte častěji a vidíte, že se tady pořád dokola opakují dvě věci.. Reklama na podnik, který si reklamu zaplatil a vyskytuje se v té dané oblasti, kterou se projíždí a v podstatě se o ničem jiném nemluví, než o tom, co vám tento vybraný podnik nabízí a o té oblasti jako takové, se dozvíte plus mínus úplné hovno. A druhou částí pořadu je neustálé popíjení alkoholu v průběhu každého dílu, v každé putice, kde jejich horáky zabrzdí.. Ano, jsem na tohle alergický.. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

No vida, pak že to nejde! Konečně nový cestovatelský pořad, který snese nějaká výraznější očekávání, a který se nesnaží být za každou cenu k popukání, nýbrž k užitku. Jančaříkovi jde role průvodce rozhodně lépe, než moderování počasí. Musí se držet řidítek, čili nemá čas na úchylné strkání rukou do kapes, a i když mu občas vázne slovosled, rád mu to pro jinak velmi sympatickou formu prominu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama